{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slapen, wat een ellende...

Waarom je moeder instinct je wel eens in de weg zit... Wat is nou toch goed om te doen?

Afbeelding blog 'Slapen, wat een ellende...'

wat een frustratie dat slapen. En wat een adviezen. 

Mijn zoon is (nou ja was) het ideale slapertje, ik liep heerlijk op te scheppen na zijn geboorte. "Nee hij slaapt zo'n 6 uur per nacht, fijn he!" Ik was zo trots! Ook lieten we hem lekker in zijn eigen bed slapen, nou ja tot ie dan rond 5 a 6 uur wakker werd, dan nam ik hem lekker in bed tussenin. Kon niet beter. Nee dat weet ik nu wel zeker want slechter kan het wel dus... 

Ik wil niet klagen hoor want dit hoort erbij maar ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen. Het is zo makkelijk als iemand zegt; nou Marjolein het beste is om dit te doen, en dan doe je het zus en zo! 

Ja ja zo werkt het dus niet.. Slapen dus; ja in bed wil hij niet meer. Dus zeggen ze laten huilen. Duurt een week. Echt waar, even doorzetten. Ja hoor nou vol goeie moed naast z'n bed. Wakker en wel. Trusten lieverd, lekker slapen! 

Met al een kleine brok loop ik weg. Ik hoor wat gewoel, ge"klets", en wat piepen. 

Hmm dit is al niet leuk maar oke even door zetten! Ja hoor 1 minuut later... Huilen... Huilen.... Krijsen... Gillen en hoesten van het gillen. Nee ik ga er heen, dit kan ik niet hoor. Ik til hem op, en nog na schokkend van het huilen word hij stil. Pff wat nu? Moeder instinct? Weekje doorzetten? Wie kan dit nou wel ? 

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je