{{ message.message }}
{{ button.text }}

slapeloosheid en nu?

Na terugkomst van haar vakantie met haar vader heeft fenna erge slaapproblemen.. en moeders hier weet zich geen raad meer?!

Afbeelding blog 'slapeloosheid en nu? ' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb samen met Fenna haar vader een goede duidelijke omgangsregeling dit betreft ook de vakanties, afgelopen mei is Fenna voor het eerst met haar vader 3 weken op vakantie naar Aruba gegaan dit is iets wat jaarlijks terugkomt, Na 3 lange weken kon ik haar eindelijk weer knuffelen tot vervelens aan toe voor haar, dat ze een jetlag zou hebben had ik rekening mee gehouden en kon r aardig goed op inspelen met het slapen, ik woon op een flat met helaas maar 1 slaapkamer dus het kwam al vaak voor dat Fenna snachts wakker werd en bij mij in bed verder sliep de afgelopen tijd is het alleen een stuk extremer geworden als ik fenna savonds in haar bedje legde raakte ze zo overstuur dat ze begon over  geven, ik dacht dat het eenmalig zou zijn maar het is alleen maar erger geworden ik heb van alles geprobeerd naast haar bed zitten tot ze sliep voorlezen tot ze sliep warme douche voor het slapen maar niks helpt zodra k wegliep begon het drama weer tot spugen aan toe uren lang. Ze slaapt niet zonder mij erbij zowel smiddags als savonds en al helemaal niet in haar ledikantje... bij haar vader is het alleen even huilen en ze  valt in slaap in haar eigen bedje en eigen kamer.  Ik heb als laatste hoop bedacht dat een eigen grote meiden bed Mischien een oplossing zou kunnen zijn dus dat wil ik gaan proberen en anders zijn mijn creatieve oplossingen echt op! 

Adviezen zijn zeker welkom :) 

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je