{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slaap? Wat is dat?

Na twee jaar en 4 maanden slaapt hij eindelijk door. Het was een lange weg naar dit moment, ik weet precies waar het fout ging.

Afbeelding blog 'Slaap? Wat is dat?' Achtergrond blur afbeelding

Toen onze zoon 9 weken oud was sliep hij door. Ik moest er wel een aantal keer in de nacht uit voor de speen.
Met 4/5 maanden oud kwamen zijn tanden door en kregen we hem een nacht niet stil, niets hielp. We hebben hem toen een flesje gegeven, dit hielp. Het gevolg, hij kwam vanaf die dag weer iedere nacht voor de fles tot 15 maanden oud.
Even leek het toen dat hij weer doorsliep, dit heeft niet lang geduurd. Rond de 20 maanden oud hadden we geen energie meer, we waren zo moe van uren lang wakker in de nacht en de volgende dag gewoon weer 'aanwezig zijn op het werk'. We merkten dat hij bij ons in bed direct doorsliep. In plaats van 3 uur lang bezig zijn hem weer in slaap te krijgen, was die echt zo lekker.
Hierop kregen we veel commentaar, maar als je energie helemaal op is, dan kies je graag voor de beste optie van de slechte opties.
Onze zoon heeft nooit in een box willen slapen, hij voelde zich hierin gevangen. Dus we hadden al eerder willen overstappen naar een groot bed, maar door grote verbouwingen in huis en geen traphekje boven, werd het steeds uitgesteld.
In de eerste week van 2019 was het eindelijk zover. In het begin bleef ik gewoon even bij hem in bed liggen. Dat is handig zeg!
En sinds ruim een week slaapt hij door! Hij wordt zelfs pas wakker tussen half 8 en 8 uur.
We weten dat er genoeg dagen zullen komen, waarin hij in de nacht onrustig is. Maar we zijn op de goede weg.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je