{{ message.message }}
{{ button.text }}

Slaap kind je slaap.....of toch maar niet?

Baby's en slapen. Zo veel vragen zo veel meningen. Maar wat als joun kindje net niet zo veel slaapt als andere kindjes.

Afbeelding blog 'Slaap kind je slaap.....of toch maar niet?'

De gedachten laat me maar niet los.

Ben ik dan echt verkeerd bezig?

Opgelopen zaterdag op zondag nacht wordt mijn mannetje wakker om 5 uur.

Hij heeft honger wil niet bij papa en mama in bed en ook niet drinken. Hij wil opstaan is zich aan het overstrekken en schreeuwen dat ik er gek van word.

Nu heb ik last van ochtendhumeur en ben dus al snel uit mijn doen.

Vriendlief komt nooit zo heel snel in beweging ( vindt ik, is niet zo) dus ik sta op ook al lig ik pas na 3 uur in mijn bedje.

Boterhammetje gesmeerd voor meneertje. Wat hij vervolgens heel snel op eet alsof hij nooit iets krijgt. Het is een kleine veelvraat dus ach ja. Nog een flesje na en rond een uurtje of 8 weer even naar bedje. Wat niet zo uitpakte als mama had gehoopt.

Inmiddels staat papa op en neemt het over. Ik val als een blok in slaap.

Normaal hebben we honden training op zondag maar dat ga ik echt niet halen en de kleine man ligt nog lekker te slapen. Heerlijk een vrije ochtend voor mij.

Lekker met mijn mannetje.

Nu ben ik dat zo aan het vertellen aan mijn bazin/vriendin dat ik niet met de hond ben geweest omdat meneertje besloot om 5 uur wakker te worden en te blijven tot half 9 zo iets.

Begint ze kwaad te worden lijkt het wel omdat mijn mannetje nog steeds niet doorslaapt.

Normaal slaapt hij van 9 uur s'avonds tot 6 half 7. Voor hem is dit lang.

Ik snap niet zo goed wat ik met haar opmerking moet. Oké hij wordt nog regelmatig wakker op nou ja de raarste tijden. Of hij hoort mij thuis komen s'nachts zo als afgelopen nacht.

Zij vind dat nu hij bijna een jaar is hij gewoon moet slapen van 9 tot 9.

Uitleg wat je dan moet doen krijg je niet. ook niet naar gevraagd, was zo verbouwereerd op de manier hoe ze het bracht.

Het laat me wel niet los. Ik blijf maar denken is het dan echt zo vreemd. Want ja normaal moet ik dit volgens haar niet vinden en met een schouder ophaal vind ze al helemaal een verkeerde houding. Ik denk dan het is wat het is. Ik kan twee dingen doen. Opstaan en daarna nog wat slaap krijgen of huilen laten waardoor ik dan zwaar sacherijnig dan maar opsta of vervolgens niets en niemand meer aardig te vinden die dag. Na dik een half uur een kind te hebben die helemaal overstuur is en daarna dus echt helemaal niet meer gaat slapen

Nu weet ik dat ik al van af geboorte een nachtbraker ben. Mijn ouders hebben me dan ook de bijnaam spook gegeven. De ouders van mijn vriend vertellen ook dat hij een moeilijke slaper was en zij dus ook iedere nacht vaker met hem opzaten tot dat zijn broertje geboren is daarna wat het gedaan en sliep hij door dit was na 1 jaar.

Nu ben ik wel eens benieuwd hoe het jullie is vergaan en welke mening jullie hier over hebben.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je