{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaas.. wat koop je voor je kind (eren)

Weer een gedachtengang vanuit hier. Ik ben er waarschijnlijk optijd bij!

Afbeelding blog 'Sinterklaas.. wat koop je voor je kind (eren)' Achtergrond blur afbeelding

In de winkels liggen ze al ruim een maand.. Pepernoten!

Ik ben al het en der aan het kijken wat we voor de kinderen kunnen gaan kopen voor Sinterklaas. Lastig! 

Of je nu van mening bent als het liegen is of niet. Dit blijft altijd persoonlijk. Dit is aan de ouders vind ik.

Ik heb ooit in het verleden meegemaakt bij vrienden dat we daar gezellig zaten en dat een vrouw ineens vanuit het niets vertelde tegen een kindje van 4/5jaar wat niet haar kind was, dat Sinterklaas niet bestond. Dat ze een hekel had aan liegen tegen een kind. Ik was stomverbaast. Dat zeg je toch niet zomaar zonder dat je het overlegd met de ouders/moeder. 

Ik snap best dat je niet wilt liegen, want daar hou ik ook niet van. 

Maar dat was eigelijk niet wat ik wou typen. Maar wat ik eigenlijk best lastig vind.. wat koop je nu nog? Je ziet genoeg. Voor de 3 jarige is het niet erg lastig. Helemaal gek van Play Doh! Voor de dan 1.5 jarige is het wel een uitdaging. 

We vieren het waarschijnlijk met beide familie' s maar wat is een normaal budget per kind? Ik vind dat elk kind even veel cadeautjes moet krijgen of het zelfde budget hanteren. Want anders krijg je daar misschien onderling: mama hij heeft er 3 en ik er 2 of zijn cadeautje is groter dan die van mij. Bij wijze van. Ik loop op de zaken vooruit maar liever optijd dan alles gehaast op het laatste moment moeten doen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je