{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaas of Kerst – vier jij het met je kind(eren)?

Welke feestdag(en) vier jij met je kind(eren) en vanaf welke leeftijd vierde je het echt samen met je kind(eren)?

Afbeelding blog 'Sinterklaas of Kerst – vier jij het met je kind(eren)? ' Achtergrond blur afbeelding

De pepernoten en taaitaaipoppen liggen inmiddels al weken in de winkelschappen en de tuincentrums veranderen langzaam in een prachtig winter wonderland. Nog heel even en dan mogen we weer inkopen doen voor de Feestdagen.

Wat wordt ik altijd blij van de Feestdagen. ’s Avonds wordt het al vroeg donker, wat betekend dat je je huis gezellig en knus kunt maken met kaarsjes en kerstlampjes. Die mooie kerstboom die je vol kunt hangen met de vrolijkste kerstversiering. Ik kijk er nu al naar uit!

Afgelopen Feestdagen hebben wij alleen kerst echt gevierd. Tijdens Sinterklaas hebben we een gezellige avond gehad met de hele familie en zo’n grappig dobbelspel gespeeld met kleine grappige cadeautjes. We hebben het niet samen met Lola gevierd omdat ze toen pas 6,5 maanden oud was en er toch nog niets van begreep. Op het kinderdagverblijf kwamen er wel pietjes in de gymzaal met de kindjes spelen en behaalde Lola zelfs haar eerste pietendiploma, zo schattig! Toen kwam ze met zwarte wangetjes thuis en een pietenkroontje op.(zie foto) Met kerst heb ik een 8-gangen dinergemaakt voor de familie en hebben we elkaar flink verwend met cadeautjes.

Dit jaar tijdens Sinterklaas is Lola alweer anderhalf jaar oud en is het misschien wel leuk om bijvoorbeeld naar de intocht van Sinterklaas te gaan kijken. Al vraag ik mij wel af wat ze er allemaal van begrijpt. Haar cadeautjes voor Sinterklaas en/of kerst liggen al een tijdje verstopt op zolder. Dat is het voordeel als je houd van shoppen in de Sale. Lekker alvast veel cadeautjes kopen voor weinig geld.

Vanaf welke leeftijd vier(de) jij de feestdagen met je kind(eren) ? Kies je dan specifiek voor één van de twee feesten of vier je beiden feesten? Heb jij ook zo’n zin in de Feestdagen?

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je