{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaas kapoentje

Dit jaar vieren we voor het eerst sinterklaasfeeesr. Ondanks dat de kleine er nog niets van snapt...

Afbeelding blog 'Sinterklaas kapoentje' Achtergrond blur afbeelding

Dit jaar vieren we voor het eerst sinterklaas nu de kleine er is. Vorig jaar kreeg ze al wel een schoencadeautje en dat was het.

Dit jaar wel, overigens met 16/17 maanden snapt ze er helemaal niet van maar dat mag de pret niet drukken. Elke dag kijken we voor het slapen gaan naar het sinterklaas verhaal en soms zetten we haar schoen (die ze dan wil opruimen). En dat mama liedjes zingt vind ze al helemaal geweldig.

De volgende dag loopt ze 10 keer langs haar schoen voordat ze door heeft dat er iets in zit. Ze gaat het dan helemaal bestuderen en roept dan: 'bah'!

Meestal krijgt Lola fruit in haar schoen. En ze heeft ook een boekje gekregen. Gelukkig is Lola een echte fruitmonster. Daar heeft ze meer interesse voor van een cadeautje of kruidnootjes. Voorlopig vind ik dit prima en wil ik het de komende jaren op deze manier voortzetten. Wat lekkers in je schoen en cadeaus op sinterklaasavond.

Op 6 december is het hier feest, in de middag komen alle oma's en opa's op bezoek. Wij zorgen voor koffie thee en wat lekkers. Mijn vader heeft een filmpje gemaakt van allemaal filmpjes van Lola die gaan we ook even opzetten tot dat er ineens op de deur gebonkt gaat worden en dan staat er een zak vol met cadeautjes voor de deur. Ik ben er benieuwd hoe dat gaat, Lola vind het papier nog altijd leuker dan de inhoud dus het kan overigens nog wel even duren voordat we klaar zijn.

Ik heb er veel zin in en ben benieuwd hoe Lola op dit alles gaat reageren. Nog een weekje en dan weten we het. :-)

Hoe zouden jullie sinterklaas vieren met een kleine van bijna 17 maanden?

Liefs,

Nathalie

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je