{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sinterklaas bestaat (niet)?

Ik wil niet met de meute mee van het geheim van sinterklaas. Maar wat dan?

Afbeelding blog 'Sinterklaas bestaat (niet)?'

Ik heb een dochter van 9 mnd en een zoontje van 2,5 jaar die nog weinig interesse toont in sinterklaas, dus dit jaar slaan we nog over. Maar ìk ben er wel erg mee bezig. Ik vind het een mooi kinderfeest. Magisch. En dat wil ik mijn kinderen niet ontnemen, maar ik wil ze ook niet voorliegen. Ik vind het krom om ze op te voeden met normen en waarden om niet te liegen en dan het zelf wel doen. Landelijk. Ik wil niet met de meute mee. Toch merk ik maar weinig begrip om me heen.  

Is er een middenweg? Toch de magie creëren zonder te hoeven liegen... het houdt me bezig.

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je