{{ message.message }}
{{ button.text }}

shoppen shoppen shoppen

de titel zegt het al tijd voor de wintercollectie dus aan de shop en ja shoppen is leuk maar de prijzen die er bij komen kijken zeker niet.

Afbeelding blog 'shoppen shoppen shoppen ' Achtergrond blur afbeelding

winkelen zo leuk en zo niet leuk het uitzoeken van nieuwe kleren super leuk maar de kosten van die nieuwe kleren zo niet leuk.

En wat hebben ze veel in de winkel veel merken veel soorten veel prijscategorieën.

Ik ben een mama van 2 meiden ik heb een dochter van 1 en een dochter van twee en met de jaren word het moeilijker om te shoppen voor mijn meiden mijn dochter van 4 is een smalle dame en kan dus niet alles aan heb dus al gemerkt dat ik kwa broeken een beetje vast zit aan name it en WE die passen het beste maar zo een broek zit je al gouw op de 25 tot 30 euro en is dus niet meer leuk voor de portemonnee.

En dan heb  je ineens twee meiden en ja ik heb wel wat bewaard van de eerste maar ook voor deze dame wil je weleens wat nieuw dus die bijna 400 euro aan kinderbijslag gaat hard heel hard.  Wat dacht je van een winterjas bijna 50 euro hoor gelukkig hoef ik er maar 1 te halen en dan schoenen phoe ik wil wel een beetje een goed schoentje dus hup rond de 50 tot 100 euro voor 1 en dan heb je een klein meisje dat in eens ook gaat lopen ik denk nog een paar weekjes en dan loopt ze los o jee dan moet ook die een paar goeie schoentjes hebben.

Het shoppen vind ik dus echt super je heb genoeg keus en je heb echt genoeg leuke dingen voor meisjes maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de prijzen steeds minder leuk ga vinden. zijn er moeders die het anders oplossen met weinig.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je