{{ message.message }}
{{ button.text }}

Online shoppen; ja of nee?

Steeds meer mensen shoppen voornamelijk online. Jij ook of geef je nog steeds de voorkeur aan een stenen winkel ?

Afbeelding blog 'Online shoppen; ja of nee?' Achtergrond blur afbeelding
Steeds meer 'stenen' winkels staan leeg, terwijl een aantal online shops als een tierelier draaien. Zo probeerde ik vandaag te shoppen op de website van de Bijenkorf. In verband met de Drie Dwaze Dagen was er zelfs een wachttijd van 1 uur! Dit is natuurlijk zeer uitzonderlijk en ik geef dan ook echt de voorkeur aan online shoppen. Lekker thuis vanuit mijn luie stoel... En jij?
👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je