{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sharon Kips dinsdag bevallen

X Factor winnares Sharon Kips is dinsdag bevallen van een dochtertje. Sharon maakte via Twitter bekend dat hun kindje is geboren. Lees het twitterbericht >>

Afbeelding blog 'Sharon Kips dinsdag bevallen '
X Factor winnares Sharon Kips is dinsdag bevallen van een dochtertje. Sharon maakte via Twitter bekend dat hun kindje is geboren: "Ons meisje is geboren! Elisbeth Leylani Thera, we noemen haar Isa. Geboren op 14 mei om 9.53, ze weegt 3.740 gram".

Zangcarrière Sharon Kips

Sharon werd bekend door X Factor, zij won het eerste seizoen in 2007. Haar eerste single Heartbreak Away werd een hit. Maar het debuutalbum, 10, die dat zelfde jaar uitkwam was geen groot succes. sharon kipsIn 2010 heeft Sharon ook nog meegedaan aan de talentenshow Popstars. Ze eindigde als derde. Vorig jaar december is haar eerste Nederlandstalige cd uitgekomen.

Happy family

Maar voor nu gaat Sharon samen met haar man genieten van hun jonge spruit. Moeder en dochter maken het goed. Het is het eerste kindje van de zangeres en haar man Gilbert. De twee zijn sinds 13 februari 2010 getrouwd. Wij wensen ze veel geluk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je