{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sharon Doorson gaat strenger zijn tegen haar dochter dan tegen haar hondjes

​En ze zingt exclusief voor Mamaplaats een slaapliedje!

Afbeelding blog 'Sharon Doorson gaat strenger zijn tegen haar dochter dan tegen haar hondjes' Achtergrond blur afbeelding

Sharon Doorson heeft het zwaar zo in de laatste loodjes van haar zwangerschap. De zangeres die we kennen van girl band Raffish en van het tweede seizoen van het televisieprogramma The Voice (waarin ze eindigde als één van de vier finalisten) staat namelijk op het punt van bevallen. Gelukkig had ze nog wel even puf om ons alle ins en outs over haar zwangerschap te vertellen. En ze heeft een te gekke video voor ons opgenomen!

1: Je bent bijna uitgerekend, hoe gaat het met je?

Het zijn echt de laatste loodjes, zeker omdat het heel erg warm is. Het is echt even pittig op dit moment. De kleine dingetjes zoals even een trap op en af lopen of de hondjes uitlaten gaan wel, maar daarna moet ik wel weer even uitrusten. Want je hebt pijn aan je bekken, voeten, je bent moe. Tja. dat soort dingetjes komen nu allemaal. 

Ik ben alleen niet iemand die ervan houdt om de hele tijd stil te zitten. Maar nu MOET alles wel op een rustig tempo. Dat vind ik wel even pittig, omdat ik ervan hou lekker door te gaan, maar nu gaat dat gewoon even niet. 

Ik hou ervan om lekker door te gaan, maar nu gaat dat gewoon even niet.

2: Hoe was het om zwanger te zijn en op te treden?

Ik heb echt een hele mooie zwangerschap, echt niets om over te klagen. Ik denk nu pas "jeetje wat is het zwaar". Dat mag ook wel als je nog maar 4 weken moet. Het ging wel goed met optreden al was ik natuurlijk wel wat sneller buiten adem.

Ik heb wel 1 optreden gehad waarvoor ik heel erg gespannen was en heel veel adrenaline had. Na de show moest ik toen allemaal koude blikjes tegen mijn nek aanhouden, omdat ik het zo heet had. Ik wist gewoon even niet wat ik met de adrenaline aan moest, maar dat was ook wel voor een grote show in de RAI. Voor de rest heb ik heel goed opgelet; dat ik niet te druk was tijdens tegen het einde van mijn zwangerschap. 

Verder is het gewoon grappig om terug te kijken naar je optredens. Je hebt altijd wel een beeld over hoe je overkomt als artiest en dan ben je ineens een soort van dikkertje. Die dikke buik ziet er gewoon grappig en schattig uit als je daar staat te performen met die buik. Maar ik vind het mooi dat ik dat heb meegemaakt.

...en dan ben je ineens een soort van dikkertje.

3: Wordt je goed verzorgt door je vriend Brunno?

Jazeker! Hij zei de hele tijd; "doe maar rustig aan" of "ga maar liggen''. Hij doet nu ook heel veel dingetjes in het huishouden, dus dat is ook heel fijn! Ik vind het heel fijn dat hij me zo steunt en op me let. 

Dat heb ik sommige momenten ook wel even nodig. Dat iemand zegt: "Shar, je gaat nu even niks doen". Ik ken mijn grenzen wel. Dat heb ik in de loop van de jaren moeten leren op een harde wijze, maar het is altijd fijn als er iemand even extra op je let. 

Ik ken mijn grenzen wel. Dat heb ik in de loop van de jaren moeten leren op een harde wijze, maar het is altijd fijn als er iemand even extra op je let.

4: Jullie krijgen een meisje, heb je dat ook stiekem gehoopt?

Ik dacht in het begin ECHT dat het een jongetje zou worden en dat dacht mijn vriend ook. Ik was namelijk alleen maar naar stoere dingen aan het kijken. Maar een meisje is voor een vrouw natuurlijk wel heel erg leuk!

Mijn vriend vond het wel even spannend toen hij hoorde dat we een dochtertje kregen. Die dacht “oh jee word ik dan niet heel beschermend omdat het een meisje is”. En ik dacht meteen: "dat wordt echt een papa’s kindje." En natuurlijk gaat hij haar beschermen, maar dat is alleen maar iets heel moois. We zijn allebei erg blij dat het een meisje wordt. 

5: Hoe denk je dat je als moeder zal zijn?

We hebben het er wel over gehad over wat onze rol zal zijn. Het is ons natuurlijk ons eerste kindje dus daarom hebben we het een beetje vergeleken met onze huisdieren. Bruno kan heel consequent zijn naar onze hondjes en onze hondjes luisteren heel goed naar hem. Niet naar mij helaas. Dus ik denk wel dat hij iets strenger gaat zijn en ondertussen heel beschermend. 

En ik denk dat ik wel wat strenger ga zijn dan naar mijn hondjes toe, hahah. Verder wil ik dat ons kindje voor alles naar ons toe kan komen. Dat we gewoon een hele goede band met haar krijgen. Dat we alles kunnen bespreken, dat alles mogelijk is en ze zichzelf kan zijn. We laten het gewoon over ons heen komen. We zijn gewoon wie we zijn.

En ik denk dat ik wel wat strenger ga zijn dan naar mijn hondjes toe.

6: Hebben jullie al een naam en vonden jullie het moeilijk om te kiezen?

Jazeker, die houden we nog even geheim. Het was niet heel moeilijk om een naam te verzinnen. Vanaf het begin hadden we eigenlijk al een meisjesnaam, die had mijn vriend verzonnen. Maar opeens werden er veel baby's geboren van mensen die dicht bij ons staan en die hadden ook opeens die naam; als tweede naam of eerste naam maar dan anders geschreven. Ik dacht: "Hoe kan dit!!!". Ik vond dat zo eng en echt een beetje freaky. Dus toen moesten we snel een andere naam verzinnen. Ik denk dat we half april de nieuwe naam hebben bedacht. Best nog last minute.   

7: Merk je dat je ambities veranderen op carrièregebied nu er een kleintje komt?

Ik voel wel dat mijn kleintje straks echt nummer 1 gaat zijn. Maar ik heb ook zoveel liefde voor het werk wat ik doe en voor muziek; ik denk dat het prima te combineren is. 

Ik heb geen baan waarbij ik elke dag op een vaste tijd moet opstaan of ergens moet zijn. Ik kan het gewoon allemaal heel mooi inplannen. Het zal wel wat meer regelen zijn en ik zal misschien iets strenger naar mezelf moeten zijn. Maar dat is ook wel fijn, een stok achter de deur te hebben. Ik ben ook niet bang dat mijn ambities veranderen of verminderen, want ik heb heel veel liefde voor muziek. 

8: Hoe zou je het vinden als jullie kleine net als jou op jonge leeftijd in de schijnwerpers wil staan?

Daar hebben we over nagedacht. Als ons kindje een talent heeft en daar zelf wat uit wil halen, dan zullen we haar volledig steunen. We zullen haar in het begin niet pushen, je ziet vanzelf wel of iemand muzikaal is of niet. Dat kan je natuurlijk stimuleren, maar ik ben wel van mening dat het goed is om een kind zo lang mogelijk kind te laten zijn. Ze hoeft niet gelijk in de schijnwerpers. 

9: Zing je al een bepaald liedje voor je dochter?

Nee, ik heb geen speciaal liedje. Ik denk wel dat ze er dansend uit gaat komen, hahaha. Ik hou van swingende muziek. Mijn vriend is Kaapverdiaan en houdt van Afrikaanse invloeden. Maar we kunnen ook als we lekker rustig op de bank zitten en tot rust willen komen een pianostuk opzetten. We luisteren echt van alles en ik zing ook van alles mee. Maar er is niet echt één nummer wat ik constant zing. 

Maar speciaal voor Mamaplaats zingt Sharon wel dit lieve slaapliedje:

10: Heb je nog een gouden tip aan alle zwangere lezers, om de zwangerschap door te komen?

(Sharon stuurt haar vriend Brunno naar de badkamer om iets voor haar te pakken)

Dit is echt een goede tip voor de zomer! Het product is van Collistar en heet Crio-gel anticellulite, en daar zit een menthol iets in. En dat is zo verschrikkelijk lekker als het zo warm is, om je benen mee in te smeren en ik smeer ook echt mijn voeten er mee in. Het verkoelt heel erg. Het is echt fantastisch! En een andere tip; de rest van de producten voor zwangeren zijn ook top!

Sharon geeft dit heerlijke pakket van Collistar weg!

11: Wie is voor jou een echte powervrouw?

Ik heb heel veel bewondering voor Jennifer Lopez. Dat je die leeftijd hebt en er zo uit ziet en ook nog zo kan optreden. Zij heeft ook kinderen. Ik vind haar wel echt een powervrouw. 

En wij vinden jou een echte powervrouw Sharon! Succes met de laatste loodjes! 

Wil jij kans maken op het pakket van Collistar? Laat dan in een reactie hieronder weten waarom jij (of een vriendin) dit pakket nodig hebt. Je kan meedoen tot 8 juni.

Vond je mijn blog interessant?

Vergeet me dan niet te volgen, dan mis je geen blogs meer van mij!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je