{{ message.message }}
{{ button.text }}

Schoenen en sloffen ik vind het een verschrikking

Nino is in de fase van druk kruipen, overal op klimmen en achter wagentjes lopen.

Afbeelding blog 'Schoenen en sloffen ik vind het een verschrikking' Achtergrond blur afbeelding

Nu het kouder wordt kan hij niet meer de hele dag op blote voeten rond banjeren en zijn ook sokken (met antislib) niet genoeg meer op onze koude vloer.

Buiten is het al helemaal niet genoeg meer en zo moest ik opzoek naar een juiste schoen en slof voor Nino. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Ik dacht dat de baby wereld overspoelt zou zijn met ideale, geweldige uitvindingen maar dat viel mij toch vies tegen. Begrijp mij niet verkeerd, de wereld is wel overspoelt met uitvindingen, ze zijn alleen allemaal helaas niet echt ideaal.

Het komt erop neer dat ik drie verschillende dingen nodig heb. Sloffen voor in huis, zachte maar warme schoentjes of eventueel dikke sokken voor in de drager en regendichte, warme schoenen voor op de fiets. Bij alle drie is het belangrijk dat ze een flexibele zool hebben nu Nino nog niet echt loopt maar vooral ook dat ze aan blijven. Ik ben nu al 2 paar schoenen kwijt geraakt op de fiets omdat Nino ze uit schopt. De sloffen die ik tot nu toe gekocht heb, de een van de H&M en andere van het merk Lodger vallen binnen een minuut uit door het gekruip en geklauter. De leren schoentjes zonder harde zool en een veter vallen helaas ook steeds uit en zelfs de regenlaarsjes voor op de fiets blijven niet goed aan. Eerst had ik dikke gevoerde regenlaarsjes gekocht maar daar kwam Nino niet in omdat Nino nog geen kracht kan zetten, en tja de wijde regenlaarsjes van de Hema die zijn weer te wijd om goed aan te blijven.

Ik wordt er moe van en mijn portemonnee ook. Hebben jullie nog tips voor deze overbruggingsfase?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je