{{ message.message }}
{{ button.text }}

scheiden met een narcist, hoe ga je er mee om?

help scheiden met een narcist en kinderen hoe ga je er mee om als hij niets om de kinderen geeft maar om jou te pesten de kinderen op eist

Afbeelding blog 'scheiden met een narcist, hoe ga je er mee om?'

Daar sta je dan. na een huwelijk van bijna 6 jaar met 2 kleine kinderen . als het aan hun papa ligt stonden we weken terug al op straat.

ik ben dus getrouwd met een narcist. een egoïstische man die allen maar mijn leven zuur wil maken en waar mijn 2kleintejs de dupe van gaan worden. meisje van 2 jaar en zoontje van net 1 jaar. vader is sinds een maand vertrokken en heeft het erg naar zijn zin . tot vandaag nog niet naar zijn kinderen gevraagd, wat zij eten wat zij drinken of ze verzorging spullen hebben .

ik ben net afgestudeerd en nog zoekende naar werk dus heb geen inkomen.

morgen is de dag dat er en rechtspraak word gedaan voor voorlopige voorzieningen van de kinderen. ik vind het heel erg eng en spannend. dit is een man die nooit iets om de kinderen heeft gegeven , nog nooit op ze heeft gepast, en ook geen kleding of verzorging artikelen voor zijn kinderen heeft aangeschaft. en nu ben ik bang dat hij als nog de kinderen krijg om de kinderen 4dagen in zijn weekend dus wanner het hem uit komt omdat hij 5 ploegen werkt. bij zijn ouder ook die nooit naar mijn kinderen hebben omgekeken en mijn leven allen maar zuur hebben lopen maken en ook hun eigen zoon links hebben laten liggen te laten logeren. ik ben zo bang omdat mijn kinderen allergisch zijn voor  erg veel voedings producten waar zij als familie niet serieus nemen.

zijn er mama's die ook getrouwd zijn met narcisten? een man die alles er aan doet om jou te zien leiden. wat hebben jullie kunnen regelen met de kinderen en hun vader.

deze vader geeft echt niets om de kinderen en is er ook nooit goed mee geweest dus aan hem over laten is geen optie.

en een slechte partner maar dat is niet eens meer zo belangrijk. de kinderen gaan voor!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je