{{ message.message }}
{{ button.text }}

Schadegevalletje - deel twee

Vervolg van de aanrijding die ik afgelopen dinsdag had. Inmiddels contact gehad met diverse partijen.

Afbeelding blog 'Schadegevalletje - deel twee'

Afgelopen dinsdag heb ik een aanrijding gehad met een vrachtwagen van werklui bij ons in de straat, zie vorige blog.

Inmiddels heb ik de schade aan mijn auto laten taxeren bijna € 2.000,-! Hierdoor is mijn auto nu Total Loss verklaard. Op zich wel een rare benaming, want mijn auto rijdt nog gewoon en de deur gaat zonder problemen open en dicht. Echter het uitdeuken van de voor portier en de lak schade aan de voor portier, achter portier en het deel waar de tank zit doet het bedrag erg aantikken. Nu is bij de andere partij aansprakelijk gesteld voor een lager bedrag met behoud van autowrak.. nou ja wrak..

Vervolgens heb ik een klacht ingediend bij de gemeente. Het bedrijf is immers in opdracht van de gemeente bij ons aan het werk. Daar heb ik dus ook gezegd dat ze heel blij mogen zijn dat nu alleen een auto Total Loss is en dat er geen letselschade of dodelijk ongeval is geweest. Ik heb ook geëist dat dit tot op de bodem uitgezocht wordt waarom er zo onveilig gewerkt is.

Hierop werd ik vandaag gebeld door de aannemer van het "project" hij was erg geschrokken van mijn klacht en wilde weten wat er precies gebeurd was. Hij had al het een en ander gehoord. Hij schaamde zich erg voor wat er gebeurd was en ook tegen hem heb ik gezegd dat ze denk ik heel erg blij mogen zijn dat het niet erger is. Hij heeft mij ook verzekerd dat mijn schade betaald gaat worden. 

Voor nu ben ik blij dat ik gehoord wordt. Die schade die komt wel. Ik heb nog genoeg partijen welke ik aansprakelijk kan stellen. Betaald de betrokken partij niet, dan kan ik het bedrijf door welke hun ingehuurd zijn nog aansprakelijk stellen (van de aannemer die mij belde) en anders nog de gemeente: de opdrachtgever. Mijn auto kan ik niet laten maken voor dat bedrag, maar dan hebben we al wel een start spaar bedrag voor een nieuwe auto. Het is alleen alle rompslomp die je ermee hebt, al die paperassen daar wordt je gewoon gek en moe van!

Wordt vervolgd.....

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je