{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ruziende kinderen;hoe los jij het op?

Mijn meiden zijn stapelgek op elkaar, maar ze kunnen ook vreselijke ruzie maken. Nu het vakantie is, is het nog veel erger. Hoe los jij zoiets op?

Afbeelding blog 'Ruziende kinderen;hoe los jij het op?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn meiden zijn stapelgek op elkaar en komen als het nodig is voor elkaar op als twee tijgertjes. Toch maken ze veel ruzie. Natuurlijk hoort dat er bij, maar de laatste weken is het wel heel erg. In principe vind ik dat ze ( 4 en 6 jaar ) het best zelf kunnen oplossen, maar de laatste tijd gaat het er best 'hard' aan toe. ( duwen, slaan etc ) Continu straffen is ook erg vermoeiend.

Hoe los jij zoiets op?

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je