{{ message.message }}
{{ button.text }}

Roken op het schoolplein

Serieus wordt er echt nog gerookt op het schoolplein? Ja laatst zag ik er weer een op het schoolplein van mijn dochter.

Afbeelding blog 'Roken op het schoolplein' Achtergrond blur afbeelding

Ze bestaan echt nog van die debielen die op het schoolplein van een basisschool gaat staan te roken. Ik snap dat dus echt niet. Ik heb desbetreffende persoon vriendelijk verzocht buiten de hekken van het schoolplein gaan staan te roken. Gelijk werd hier gehoor aangegeven. Hij had er niet over nagedacht.

Bij ons op het schoolplein wordt niet gerookt! Absoluut niet. Ik vind dat ook echt niet kunnen op een schoolplein en dan maakt het niet uit of het een basisschool is of een middelbare school. Waar zou je bijvoorbeeld je peuk willen laten? Op het schoolplein platgetrapt? In de prullenbak? Waar het dan nog lekker na kan gloeien? En de as? Op de grond waar kinderen in de zomer zitten te stoepkrijten? Ik vind het not done!

Nu vind ook de politiek dat. In 2020 moeten alle schoolpleinen rookvrij zijn. Over 4 jaar pas! Lijkt me dat dit ook wel eerder kan. Ik denk ook dat vooral de scholen zelf deze maatregel toe moeten voegen aan de regels. Dit hoeft dan toch niet jaren nog te duren? Of ben ik nu heel erg naïef?

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je