{{ message.message }}
{{ button.text }}

Robbie Williams zet tatoeage ter ere van zijn dochter

Vorig jaar september is Robbie Williams vader geworden van zijn eerste kindje. De Britse zanger heeft een tatoeage laten zetten ter ere van Theodora

Afbeelding blog 'Robbie Williams zet tatoeage ter ere van zijn dochter'

Vorig jaar september is Robbie Williams vader geworden van zijn eerste kindje, Theodora Rose. Het vaderschap bevalt Robbie goed. Hij is zo dol op zijn dochtertje, dat hij haar voor eeuwig heeft laten vastleggen op zijn arm. De Britse zanger heeft een tatoeage laten zetten ter ere van Theodora. Robbie Williams

 

Tatoeage Robbie Williams

De tatoeage bestaat uit een een teddybeertje. ''Mijn dochter heet Teddy, daarom heb ik een teddybeertje met de letter 'T' op zijn buikje op mijn linkerarm laten tatoeëren'', verklaarde Robbie. Alleen een tatoeage vond hij niet genoeg, Robbie heeft ook een nog liedje geschreven voor zijn dochter met de titel 'So Gentle'.

 

Gelukkig

De zanger is gelukkig met de moeder van zijn kindje, Ayda Field. De twee zijn sinds 2010 getrouwd. ''Ik wil niets anders zijn dan vader en echtgenoot. Het leven is best wel perfect nu'', aldus een gelukkige Robbie Williams.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je