{{ message.message }}
{{ button.text }}

Rob Kamphues heeft eindelijk zijn dochtertje ontmoet

Eindelijk mag Rob Kamphues zijn dochtertje zien. Monica Louisa werd op 10 augustus 2011 geboren. Lees hier meer over Rob Kamphues >>

Afbeelding blog 'Rob Kamphues heeft eindelijk zijn dochtertje ontmoet'
Eindelijk mag Rob Kamphues zijn dochtertje zien. Monica Louisa werd op 10 augustus 2011 geboren. Dit is de eerste keer dat de KRO- presentator het meisje in levenden lijve gaat zien.  

Affaire

Mona- Liza en Rob hadden een kortstondige affaire, waaruit zij een dochtertje hebben gekregen. Rob heeft altijd veel spijt gehad van de affaire. Tijdens een interview vorig jaar aan Het Parool vertelde hij: 'Ik kijk er zo tegenaan: als je je billen brandt, moet je op de blaren zitten. Dus als je met iemand naar bed gaat en er wordt een kind geboren, moet je dat omarmen, omhelzen en met liefde verwelkomen in de wereld'.  

Nieuwe afspraak

Volgens moeder Mona- Liza verliep de geheime ontmoeting in prima sfeer. Er zijn afspraken gemaakt, zodat vader en dochter een band met elkaar kunnen opbouwen. Uit het rapport van de Kinderbescherming is gebleken dat de ontmoeting Rob ‘diep heeft geraakt'. Daarom is het des te opmerkelijker dat Rob nu voorstelt om zijn dochter slechts één uur in de maand te zien. Mona- Liza is hierdoor robgechoqueerd; ‘Eén uur in de maand, dat is dus twaalf uur per jaar ofwel een halve dag per jaar!’. Ze vindt het opmerkelijk dat Rob Kamphues in de media steeds haar de schuld gaf dat hij zijn dochtertje niet kon zien. Met deze nieuwe afspraak wordt er toch getwijfeld wie daar nu echt schuldig aan was. Mona- Liza heeft een voorwaardelijke werkstraf gekregen voor het stalken van Rob en het plegen van huisvredebreuk in zijn woning. De twee hebben een onstuimige verhouding. Nu is te hopen dat Monica Louisa in rust opgegroeid, met haar vader (af en toe) aan haar zijde.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je