{{ message.message }}
{{ button.text }}

Rihanna en Chris Brown zwanger?

Volgens geruchten zou de 25-jarige Rihanna zwanger zijn van Chris Brown. Ze heeft sinds maart al 4 concerten afgeblazen. Lees hier meer over het koppel!

Afbeelding blog 'Rihanna en Chris Brown zwanger? '

Volgens geruchten zou de 25-jarige Rihanna zwanger zijn van Chris Brown. Ze heeft sinds maart al 4 concerten afgeblazen, ze is verdacht lang ziek en ze bezoekt regelmatig de dokter in ruimvallende kleding...

Velen zullen weten dat Rihanna en Chris Brown al een geruime tijd samen zijn. De twee hadden al een tijd een relatie totdat Chris Brown zijn vriendin Rihanna in 2009 ontzettend toetakelde met een mishandeling. Onze Ri verscheen met een blauwgeslagen gezicht op televisie en het internet. Brown moest voor dit incident voor de rechter komen. "Ik weet dat wat ik deed verkeerd was en dat ik het rihannanooit weer zal doen", zei de rapper vervolgens.

De zangeres vergaf zijn vriend deze mishandeling en ging na een tijd weer met hem verder. Zelfs haar vader noemde Chris Brown nog de 'ideale schoonzoon'. Toch raar, zou je zeggen, na zo'n incident... Op dit moment zou het koppel in een knipperlichtrelatie zitten wat heeft geleid tot een zwangerschap.

Of is de zangeres toch zwanger van een andere man? In de knipperlichtrelatie komt het ook regelmatig voor dat ze beide met een ander in bed belanden. In maart van dit jaar gaf de Chris namelijk nog aan dat het over was met Rihanna...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je