{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger zonder sex vervolg

Na de storm aan (negatieve) Reacties wil ik wat dingen rechtzetten

Afbeelding blog 'Zwanger zonder sex vervolg'

Ik had nooit verwacht dat er zoveel reacties op mijn vorige blog zouden komen. En ook niet dat er zoveel onwetendheid was, er zijn een boel onbeantwoorde vragen en ik heb natuurlijk ook meegelezen onder alle reacties, ik merk dat er veel onduidelijkheid is rondom vaginisme, en het is natuurlijk ook een beetje taboe om over te praten,

Allereerst wil ik rechtzetten dat ik "sexloos huwelijk genoemd heb" 

Met sexloos huwelijk bedoel ik dat er binnen ons huwelijk geen penetratie plaatsvind, dit komt omdat dat nou nog te pijnlijk was voor mij, dat was voor mijn man en mij niet prettig. We proberen nog steeds met gesprekken bij de sexoloog en bekkenbodem therapeut steeds iets verder te komen met deze aandoening, mijn man houd van mij en wil mij geen pijn doen en het doet mij dan ook pijn om te lezen "welke man heeft nou een sexloos huwelijk" 

"Hij zoekt het vast buiten de deur"

Begrijp me niet verkeerd mijn man mist sex ontzettend maar hij heeft ook respect voor mijn grenzen.


Inderdaad ik snap ook dat je zonder zaadje niet zwanger raakt, dit was immers niet wat ik bedoelde met onbevlekte bevruchting, 

Zoals ik al zij in mijn vorige blog hebben we een avondje voorspel gehad dat betekent inderdaad dat zijn zaad die avond tegen mij aan is gekomen, ik heb er niet met mijn vinger ingezeten zijn sperma kwam in de buurt en zijn zwemmertjes hebben flink hun best gedaan ik heb gewoon na tijd mijn ondergoed weer aangetrokken en ja dat is hoe ik zwanger ben geraakt en ja dit was meteen de eerste keer raak,

Ik schrok ervan hoeveel vrouwen denken dat dit niet kan, want ja dit kan ook jou gewoon gebeuren, het kan echt in een keer raak zijn zelfs zonder penetratie hoe onwaarschijnlijk ook dit was mijn realiteit 


Ik hoop dat ik hierbij mijn verhaal heb gedeeld op een manier waarop iedereen het begrijpt. 

Excuses als mijn blog voor verwarring heeft gezorgd 

Dit is een waargebeurd verhaal, 

Mijn verhaal. En ik hoop dat andere vrouwen met vaginisme hier steun uit halen, en ik hoop dat dit mensen zonder dit probleem een beetje inzicht geeft, geen sex kunnen hebben is niet leuk, ik zie hoeveel pijn het mijn man doet, ik zie hoeveel plezier anderen er aan hebben een plezier die ik mischien nooit beleven zal, een gevoel dat ik mischien nooit kan voelen. 

Ik zou hier echt niet over liegen, dit is mijn leven 


(Excuses voor het emotionele gedoe de volgende blog is leuker, beloofd ?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Relatie, #sex

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je