{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger zonder sex,

Sex is voor mij nooit makkelijk vanzelfsprekend en prettig geweest, ik kwam erachter dat dit een aandoening was die vaginisme word genoemd En de kans dat ik ooit prettig sex kan hebben is 50/50, dus wij leven in een sex-loos huwelijk

Afbeelding blog 'Zwanger zonder sex, '

Sex is voor de meeste mensen een fijne manier om dicht bij elkaar te zijn, ik heb dat nooit gehad. 

Ik begon op mijn vijftiende te experimenteren met sex met mijn vriendje dat overigens ook nog maagd was, ik weet nog goed dat ik me helemaal niet op mijn gemak voelde, ik schaamde me voor mijn lichaam en verafschuwde zoenen en knuffelen, ik had daar gewoon helemaal niks mee. 

Dus mijn eerste keer was geen fijne ervaring zoals voor veel vrouwen het geval is deed het pijn en was het ongemakkelijk, 

Maar bijna tien jaar later is er helemaal niks veranderd. Als ik probeerde een tampon in te brengen liepen de tranen over mijn wangen, ook penetratie was nagenoeg onmogelijk, het voelde alsof de penis van mijn man stekels had en mijn baarmoeder open scheurde,het voelde meer als verkrachting dan sex, dus na een paar keer besloten we allebei om het maar even niet meer te proberen, gelukkig was mijn man heel begripvol en wilde hij ook geen sex meer als dat alleen maar pijn deed.

Na een nachtje voorspel op aandringen van mijn man voelde ik me anders na een paar weken deden mijn borsten pijn en was ik smorgens veel misselijk, 

Nou ik denk dat je maar eens een test moet halen! Opperde mijn moeder, ik lachte het weg een keek mijn man aan, we wisten immers allebij dat ik onmogelijk zwanger kon zijn 

Ik ben naar de dokter gegaan met mijn klachten en die heeft mij toch een test laten doen, 

Ik geloofde mijn ogen niet, daar stond hij dan! Het plusje dat mijn leven zou veranderen,

Ik wilde altijd kinderen maar had verwacht dat ik dat ooit zou moeten doen via ivf, ik was de eerste maand compleet geschokt en heb wel twintig testen gekocht om het zeker te weten, mijn man dacht dat ik vreemd gegaan was want zwanger zonder sex dat kon toch niet? 

"Nu lijkt ons kleine mannetje gelukkig zo op zijn vader dat daar geen twijfel meer over is"

De bevalling heb ik met volledige pijnstilling gedaan, niet vanwege de weeën maar vanwege het toucheren. Want die dikke vingers van de gynaecoloog die om de zoveel minuten door mijn baarmoeder kwamen roeren was mijn grootste nachtmerrie, 

Ongeveer tien uur later was ik mama van een wonderkindje, 

Het moraal van mijn verhaal is 

Onbevlekte bevruchting, het kan dus echt!.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je