{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welkom in ons dagelijks leven!

Afbeelding blog 'Welkom in ons dagelijks leven!'

Hallo allemaal!

Allereerst wil ik jullie verwelkomen bij mijn eerste blog ooit! Ik ben begonnen om blogs te lezen toen ik zwanger was van mijn dochter, inmiddels is ze ruim 2 jaar. Ik dacht toen: hoe komen al die mensen aan zoveel tijd om te schrijven?  Maar nu Corona helaas nog steeds zorgt voor beperkingen heb ik er een plekje voor vrijgemaakt in mijn agenda. 

Vanaf volgende week neem ik jullie mee in onze dagelijkse gang van zaken. Nu zou je zeggen dat dit door Corona heel eentonig zou moeten zijn, maar niks is minder waar. Samen met mijn vriend, een peuter en een dreumes maak ik toch heel wat mee. Zowel positief als iets minder leuke dingen, waarschijnlijk herkennen veel ouders dit. Maar ik hoop ook voor toekomstige ouders handige weetjes en tips te hebben die ervoor zorgen dat je voorbereid richting valkuilen en hoogtepunten kunt gaan. Natuurlijk kun je niet alles van te voren plannen en weten maar een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Tot slot van deze blog vast een kijkje in ons gezin. Samen met mijn vriend heb ik een dochtertje van ruim 2 jaar en een zoontje van 1 jaar. Wij werken allebei, mijn vriend fulltime en ikzelf parttime. De oppas wordt gedaan door de opa’s en oma’s en de kinderopvang. Behalve ongewenste bezoekers hebben wij geen huisdieren.

Tot volgende week!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je