{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verliefd, verloofd, getrouwd, bedrogen.. (1)

Deel 1

Afbeelding blog 'Verliefd, verloofd, getrouwd, bedrogen.. (1) '

2012.. Na een relatie waarin ik geestelijk flink werd aangepakt was het zo ver, ik besloot er voor eens en altijd mee te kappen! 

“ Weet je het zeker !? ”, vroeg hij terwijl hij me tegen de muur duwde. Mijn zusje stond beneden te wachten met ons twee weken oude zoontje. 

Ik duwde hem van me af en liep voorgoed de deur uit. 

2013.. Mijn zusje nodigde me uit om mee te gaan naar een borrel van werk. Mijn collega’s zijn er en je moet er echt even uit. Geen behoefte, maar ik besloot toch te gaan. 

Ik maakte me op en ben mee gegaan. Hoe bijzonder dat je je zo rot van binnen kan voelen (Want angstig na een hoop ellende voor 2012) en je jezelf aan de buitenkant zo goed mogelijk presenteert. 

De collega’s stonden er al, ze stonden daar en ik wist me geen raad. Sociaal afgestompt van anderen, kwetsbaar en beïnvloedbaar. Meer dan ik ooit had kunnen denken. 

Een van de collega’s van mijn zusje had zijn broer mee. Een interessante man, jonger dan ik en we hadden vanaf het begin al een enorme klik. We wisselde in de taxi terug nummers uit en begonnen te appen. 

De dag dat er een nieuwe periode aanbrak en ik mijn huidige man ontmoette...

• Ik ben Elise, 33, mama van drie kids, mijn man ging vreemd en het heeft me gebroken. Misschien haat ik haar zelfs wel? In de aankomende periode wil ik graag mijn verhaal doen. Wees lief voor me, ik heb geen ervaring met bloggen en ik doe dit puur om het van me af te schrijven. •

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je