{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verliefd, verloofd, getrouwd, bedrogen..

Deel 2

Afbeelding blog 'Verliefd, verloofd, getrouwd, bedrogen..'

Voordat mijn man, mijn man werd was hij al mijn Kryptonite. Pure liefde, aantrekkingskracht, opgeslokt door een grote blinde vlek, een grote poel van geluk. We waren doordrenkt met de intensiteit van liefde.

Verzopen in de liefde ging ik werken, leefde ik in een roes. Wat wij hadden, was nieuw voor mij. Hij was echt alles wat ik niet wilde, maar wel wat ik nodig had, ik wilde en niet zonder kon.

Wat hij met mij deed kon geen ander mens. Hij maakte me zielsgelukkig, ik voelde me mooi, gewaardeerd en al snel was ik overgegeven aan iets wat bovennatuurlijk is. De manier waarop wij de liefde beleefde was uniek en waardevol. 

2 jaar later zijn we getrouwd en kregen we onze eerste zoon samen en kreeg ik last van een postnatale  depressie, kwam ik veel aan en leefde ik ieder moment van de dag in intense angst... 

Vol vertrouwen in mijn man, vocht ik tegen de angst en werkte ik aan mijn herstel.. (mijn depressie is echt een verhaal op zich, wie weet in een aparte blog.)

Niet wetende dat hij zelf ongelukkig werd, stopte met communiceren (wat hij eigenlijk al nooit echt duidelijk deed.) en naar haar begon te kijken en dacht.. Met jou ga ik ooit een drankje doen... *Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je