{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verleden, heden, toekomst (2)

Afbeelding blog 'Verleden, heden, toekomst (2)'

Graag niet op Facebook!

De spanning liep soms tussen ons op van wege de gesprekken. Wilde ik hier iets mee nee natuurlijk niet. Hij gaf aan mij niet op die manier leuk te vinden dus ik voelde me veilig. Veilig, ja wat is veilig....

Hier had ik me dus lelijk in hem vergist. De gesprekken gingen dus steeds dieper en ja de eerst volgende keer dat wij alleen waren zag ik zijn ware aard. Thuis werd ik in een hoekje gedreven. Hij zoende me ik voelde me verschrikkelijk maar dat zoenen daar bleef het niet bij. Ik weet nog dat hij mij vastbond en op bed legde. Hierna ging bij mij mijn verstand op zwart. Voor mijn vriend thuis kwam werd nog even gefluisterd dat als ik iets vertelde hij de foto’s zou laten zien. En ik, ik geloofde hem.

Weken gingen op deze manier voorbij wanneer we niet alleen waren was hij de beste vriend die je je kunt wensen. Heel attent liefde vol en beschermend. Maar als we alleen waren bond hij me vast en was ik aan hem overgeleverd. Kerst, nieuwjaar de voorbereidingen voor de bruiloft, de bruiloft zelf alles gaat voor bij ik leef voor mijn gevoel in twee werelden de een heel gelukkig de andere een verschrikkelijke.

Na de bruiloft lijkt er iets te veranderen er komt iets meer afstand. Dit wil niet zeggen dat het ophoudt nee het gebeurde net iets minder. Begin juni gaan we als vrienden een weekend weg. Nou ja dit weekend loopt uit op een nachtmerrie de relaties tussen mijn beste vrienden klapt omdat S het vermoeden heeft dat M en Ik iets voor elkaar voelen. Ik klap dicht ik kan dit niet mijn huwelijk staat op het spel dit is niet wat ik wil.

Waarom vertel ik het niet gewoon?
Oja dagelijks wordt ik er aan herinnert dat ik het niet moet vertellen ik weet dat hij foto’s heeft van mij en ja die zeggen meer dan woorden toch.

De storm tussen mijn man en mij gaat liggen we gaan verder en zien wel hoe het gaat lopen. Hij weet de waarheid niet wat voel ik me vies en afschuwelijke op sommige momenten vraag ik mezelfs af waarom ik het allemaal nog doe dit is het niet waard.

Dan komt daar een bekentenis. M geeft aan verlieft op mij te zijn??? Hoe dan? waarom laat je me dit zo zien? Wat wil je van me? Laat me met rust!!!!

Half juni mij periode blijft uit en ben ik dus zwanger. Maar ja van wie......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je