{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verleden, heden, toekomst (1)

verleden

Afbeelding blog 'Verleden, heden, toekomst (1)'

Graag niet op Facebook!!

Juni 2015
Ja die maar, konden we maar in het verleden heden en toekomst kijken. 

We starten maar met het verleden. En dat verleden is niet ver terug. Het zal rond oktober zijn geweest. Het whatsapp contact met onze beste vrienden komt de spuigaten uit eigenlijk kunnen ze beter bij ons komen wonen want eigenlijk alles wordt gedeelt. Prive, school maar het belangrijkste de bruiloft van mij en mijn vriend. M en S zijn de ceremoniemeesters. Van veel beslissingen worden hun op de hoogte gebracht en of bij betrokken.

Meer en deel van de vrije uren zitten ze ook bij ons want ja geen ouders om je heen is altijd fijner (Mijn dan nog vriend en ik zijn 27 en 23 jaar en onze beste vrienden een stel van 23 en 22). De whatsapp groep maakt overuren maar ook de individuele gesprekken staan niet stil. Het contact met M wordt steeds persoonlijker de laatste weken. Hij lijkt wat los te komen. Van ons vieren is hij altijd diegene die op de achtergrond aanwezig is maar wel super gezellig. Op een avond moet hij was bekennen. Hij loopt al jaren met geheimen rond en vertrouwd mij nu zo goed (buiten zijn vriendin dan) dat hij het met mij wil delen.

M vertelt mij een sex verslaving te hebben. Dit op een vrij sterk niveau en 50sog komt hier dicht bij in de buurt. In eerste instantie schrik ik hier van. Shit denk ik wat moet ik hier mee ik wil dit niet weten. Dit is te persoonlijk hier kan ik niks mee.
Uiteindelijk na dit te hebben laten bezinken komt mijn zorg hart naar voren ik wil hem helpen. Wil hij geholpen worden ja hij zegt van wel. Hij vroeg mij wel dit stil te houden voor mijn vriend. Door het vertrouwen wat ik in mijn vriend heb heb ik dit niet gedaan en toch verteld gewoon om zeker te zijn van de zaak. Vaak hadden we het er kort over, de inhoudelijke gesprekken heb ik vaak niet laten lezen.

Lang gingen de gesprekken alleen over hem en hoe hij er mee omging en wat hij deed om het tegen te gaan. Hij gaf al snel aan dat zijn vriendin niet aan al zijn behoeften kon voldoen. Hij was dan ook al meerdere malen vreemd gegaan zonder dat zij dit wist. S en ik zagen elkaar dagelijks dus dit was niet makkelijk om stil te houden. Ze was idolaat van hem dus geloven zou ze mij toch niet. Vaak zat heb ik toch op het punt gestaan om het te vertellen maar nooit heb ik het gedurft dom ja ontzettend zeker omdat daarna de gesprekken omsloegen.

Hij wilde ook dingen van mij weten. Over hoe ik er over dacht wat mijn wensen waren en wat ik prettig vond. Omdat ik hier geen kwaad in zag heb ik dit dan ook gewoon verteld. Want ja het vertrouwen onderling was heel sterk ik kon met alles bij hun terecht en andersom precies zo. De spanning liep soms tussen ons op van wege de gesprekken. Wilde ik hier iets mee nee natuurlijk niet. Hij gaf aan mij niet op die manier leuk te vinden dus ik voelde me veilig. Veilig, ja wat is veilig....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je