{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verboden, Slecht. Maar zo fijn! (8)

Afbeelding blog 'Verboden, Slecht. Maar zo fijn! (8)'

De deurbel gaat en ik loop naar de deur toe. Zodra ik de deur opendoe pakt Johanna me stevig beet en geeft me een knuffel. Ik breek. Ik begin onbedaarlijk te huilen. Hortend en stotend vertel ik Johanna alles. Ik vertel dat mijn man wil scheiden en dat ik in een opwelling Daan heb gebeld, maar dat ik zodra ik hem hoorde opnemen snel heb opgehangen. Johanna hoort alles aan en zodra ik ben uitgepraat pakt ze mijn jas en geeft deze aan mij. ''Kom mop we gaan het eens even lekker op een zuipen zetten''.

Johanna en ik gaan naar een danscafé bij ons in het centrum. We bestellen direct een paar shotjes en ik giet ze één voor één naar binnen. De avond verloopt goed en langzaam begin ik weer een beetje te lachen. We besluiten de dansvloer onveilig te maken. Het café is best druk en onderweg naar de dansvloer bots ik per ongeluk tegen iemand op. ''Hey joh, kijk uit waar je loopt!!'' snauwt een blond meisje me toe. Ze is knap. Echt het type blonde barbie waar een hoop mannen op vallen. Ik bied mijn excuses aan. '' Wat er is aan de hand schat?''. Achter het blonde meisje komt Daan tevoorschijn. '' Niks lief , deze dame dacht dat ze alleen in het café was en knalde tegen me aan''. Ik voel dat ik wit wegtrek. Dit moet Lizzy zijn. De vriendin van Daan. Ik mompel nogmaals sorry en weet niet hoe snel ik weg moet komen.

Ik hoor Johanna roepen dat ik op haar moet wachten. Ik besluit door te lopen naar de garderobe en wacht daar op haar. '' Sorry Lola ik had geen idee dat Daan hier zou zijn. Kom we pakken onze spullen en gaan''. Ineens voel ik een soort kwaadheid opkomen. ''Nee! We blijven hier. Ik heb een kutdag gehad en het werd net gezellig. Ik laat me niet wegjagen''. Ik sleep Johanna terug naar de dansvloer en begin te dansen. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat Daan naar me kijkt. Ik draai mijn rug naar hem toe. Hij zoekt het maar lekker even uit.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je