{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verboden, Slecht. Maar zo fijn! (3)

Afbeelding blog 'Verboden, Slecht. Maar zo fijn! (3)'

Het werken naast Daan gaat steeds makkelijker. Naarmate ik langer zijn buurvrouw ben kom ik wat losser en is er zelfs ruimte om grapjes te maken. Het is inmiddels december en ik heb met een groep collega's lootjes getrokken voor sinterklaas. We gaan naar het huis van een collega om sinterklaas te vieren. Daan is ook uitgenodigd.

''Zeg buurvrouw, ben jij heel toevallig met de auto vandaag?'' Ik kijk op van mijn werk en antwoord zonder na te denken dat ik inderdaad met de auto ben. Daan vraagt of hij misschien met mij mee mag rijden naar het huis van Johanna ( collega ) en of ik hem na afloop van het feestje misschien een lift naar huis wil geven. Mijn hart maakt een klein sprongetje en ik geef aan dat dat prima is.

De hele middag zit ik met een knoop in mijn maag. Wat ben ik nou aan het doen. Elkaar op het werk zien en spreken is tot daar aan toe. Maar alleen met Daan in één auto zitten? Ik word al nerveus bij de gedachten daaraan.

Op de heenweg naar mijn collega heb ik het nog voor elkaar gekregen dat een andere collega ook met ons meereed. Die collega woont alleen in dezelfde straat als Johanna dus op de terugweg zou het toch echt alleen Daan en ik zijn.

Op de heenweg hebben we een hoop lol met zijn 3en. De radio staat hard aan en we bléren allemaal mee met de kerstliedjes die nu al op de radio worden gedraaid. Eenmaal aangekomen bij Johanna plof ik neer op haar 2 zits bank. Daan ploft naast mij neer en legt nonchalant zijn arm op de leuning achter mij. Ik merk dat ik het warm krijg en ik probeer te doen alsof zijn arm op die plek voor mij de gewoonste zaak van de wereld is.

De hele avond is Daan niet bij mij weg te slaan. We zitten naast elkaar op de bank en hij praat honderduit. Meerdere malen legt hij tijdens het praten even zijn hand op mijn schouder. En elke keer als hij dat doet voel ik kleine steekjes in mijn buik. Aan het einde van de avond vraagt Daan of ik hem naar huis wil brengen. We lopen samen naar buiten en Daan gaat op de passagiersstoel zitten. We praten na over het feest en ondertussen wijst hij mij de weg naar zijn huis toe. Ik heb het idee dat ik de hele tijd aan het blozen ben maar ik probeer mijn ongemak te maskeren door grapjes te maken. ''Hier is het'' zet Daan en hij wijst naar een huis iets verderop. Ik parkeer mijn auto voor het huis. Even blijft het stil. Ik draai me om naar Daan om te kijken waarom hij niet uitstapt. Daan kijkt me aan. Iets in zijn blik brengt me in de war. Ik kuch wat ongemakkelijk. '' Nou eh fijne avond dan maar he'' . Daan kijkt me aan. Voor ik goed en wel doorheb wat er gebeurd buigt hij voorover en zoent me op de mond. Het is een korte zoen, maar in mijn hoofd gaat er vuurwerk af. Nog voor ik een reactie kan geven, stapt Daan de auto uit en zonder om te kijken loopt hij zijn huis binnen. Mij verward achterlatend....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je