{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verboden, Slecht. Maar zo fijn! (1)

Afbeelding blog 'Verboden, Slecht. Maar zo fijn! (1)'

Terwijl ik zijn hand beetpak, ontmoeten onze ogen elkaar. '' Ik geloof dat wij elkaar al ontmoet hebben'' hoor ik Daan zeggen. Ik denk even na en dan herinner ik het me weer. Hij was bij mijn eerste gesprek 8 maanden geleden. Ik probeer iets zinnigs te zeggen. Maar meer als ''Ja klopt'' en een vreemd soort gegiechel komt er niet uit.

Daan lijkt mijn ongemak niet te merken en vervolgt zijn weg over de afdeling, mij blozend achterlatend. ''Stop hier onmiddellijk mee!'' spreek ik mezelf toe. ''Je bent een getrouwde vrouw en geen puber meer''. Ik weet niet zo goed wat mij bezielt maar vanaf het moment dat hij mijn hand schudde, krijg ik zijn ogen niet meer uit mijn hoofd.

Daan is een hele leuke jongen om te zien. Hij straalt iets liefs uit en tegelijkertijd ook iets zelfverzekerds. Hij lijkt een hoop zelfvertrouwen te hebben. Zelfvertrouwen is iets waar ik veel te weinig van heb. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik zo van Daan onder de indruk ben. Het is gewoon bewondering. Niks bijzonders. Dat gaat vanzelf over...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je