Snap
  • Relatie
  • Onvruchtbaar
  • ontrouw

Vader van 9 kinderen blijkt onvruchtbaar

Man ontdekt na 35 jaar huwelijk en 9 kinderen dat hij altijd al onvruchtbaar is

De man, afkomstig uit het noordwesten van Marokko, ontdekte tijdens een doktersbezoek dat hij kluwen van spataders in zijn teelbal heeft. De temperatuur van de balzak kan hierdoor oplopen wat ongunstig is voor de productie van zaadcellen. Hij blijkt hierdoor al heel zijn leven geen kinderen te kunnen krijgen.

Al sinds 1983 was het echtpaar getrouwd. Zodra de man besefte dat zijn vrouw hem ontrouw was en dat hij bovendien niet de biologische vader van zijn kinderen was, vroeg hij een echtscheiding aan. Alle banden met zijn vrouw zijn verbroken.

Omdat overspel in Marokko strafbaar is hangt de vrouw een celstraf van een maand tot een jaar boven het hoofd.

Bron: HLN

5 jaar geleden

Ik heb heel wat jaar geleden een boek gelezen van een vrouwelijke gynaecoloog uit Egypte. Zij beschreef ook dat vrouwen die geen kinderen kregen naar een hooggeplaatste man in hun gemeenschap gingen. Hier vertelde zij hun verhaal (achter een gordijn zodat zij anoniem bleven) aan deze man. De man ging weg en kwam later terug met een lapje o.i.d. en gaf dit aan de vrouw. Zij moest dit inbrengen. Later zou blijken of dit geholpen had of niet. Ook kreeg zij de instructie om gemeenschap te hebben met haar man. Wat ik bedoel te zeggen is dat we niet het hele verhaal weten en dat je dingen in de juiste cultuur en achtergrond moet zetten.

5 jaar geleden

?

5 jaar geleden

:-O