{{ message.message }}
{{ button.text }}

slechte keuzes brengen een liefdevolle toekomst.

zonder deze slechte keuzes had ik hem nooit gevonden..

Afbeelding blog 'slechte keuzes brengen een liefdevolle toekomst.'

Destijds in mijn opleiding ging mijn printer stuk, ik had deze heel hard nodig, met de hoop dat iemand deze nog kon maken plaatste ik een oproep op facebook en er kwam reactie (persoon J ) ik kreeg een bericht van J dat hij mij wel kon helpen. dit was 4,5 maanden nadat mijn relatie voorbij was, nu ging ik mijn slechte keuze ontmoeten Maar toen wist ik nog niet dat mijn leven helemaal op z'n kop ging staan. -JUNI 2017-

J kwam bij mij thuis langs, mijn printer was moeilijk/ maar niet onmogelijk om te maken. hierdoor hadden J en ik bijna 3 uur lang de tijd om samen te praten. Ik had dit nog nooit mee gemaakt, een vreemde in mijn huis en het klikte zo goed tussen ons. Het was haast of ik J al jaren kende. we raakten aan de praat via messenger en daarna al snel via whatsapp. 

J kwam wat al regelmatig langs om wat te maken, hij was zo handig in dingen die ik niet snapte. Laptop, wifi, telefoon schermen etc. ik merkte dat we beide telkens een excuus zochten om elkaar te zien. ene keer deed het internet het niet en hij wilde dan wel komen. De andere keer zat er een barst in mijn scherm en nam hij een nieuw scherm mee en zo telkens wel wat. op een gegeven moment vroeg ik of hij alleen langskwam om gezellig koffie te drinken. dit gebeurde steeds vaker en we waren ook best persoonlijk aan het praten over het leven en wat ons zoal bezig hielt. 

Totdat we op een avond samen intiem werden, ik wist niet wat me overkwam maar het voelde goed. J kwam 2/3 keer langs in de week en soms wel vaker. Maar we hadden het allebei druk dus zagen we elkaar vooral 'savonds gemiddeld 1,5/2uur. Ik was ook nog erg druk met school , werk en vooral mijn zoontje. 

1 jaar ging zo snel voorbij. ik had gevoelens voor J gekregen, maar ook daarbij kwam mijn onderbuik gevoel. Dat jaar ging het veel om de seks of voor de technische dingen. Ik voelde een kloof ontstaan terwijl ik mij zo tot hem aangetrokken voelde. Ook merkte ik dat er dingen gingen gebeuren die ik herkende in mijn vorige relatie zoals het controleren waar ik was of heen ging, obsessief whatsappen als ik niet reageerde, het voelde als geclaim. Maar toch wilde ik niet naar mijzelf luisteren. Ik had dit gevoel nog nooit gehad en het voelde zo mooi maar tegelijkertijd voelde het angstig omdat ik een band had opgebouwd die ik niet meer kwijt wilde. 

halverwege 2018 ontmoete ik (persoon R), J kluste altijd aan mijn auto zodat ik veilig kon rijden, maar als hij iets niet kon maken belde hij R (beste vriend van J) die loste het dan op. Ik kwam R dan ook regelmatig tegen in de werkplaats waar ze samen aan mijn auto kluste. ik begon argwaan te krijgen in de relatie met J zoals het was, ik mocht namelijk niets en niemand vertellen wat wij samen hadden. In de eerste instantie dacht ik omdat zijn kinderen dit misschien nog niet zouden aankunnen en daar had ik respect voor. Maar dan komt J met een verhaal dat hij nog getrouwd is maar wel gaat scheiden en dat het allemaal lastig gaat vanwege het koophuis wat zij samen hadden. 

Ik bleef J zien maar het was allemaal lust, we konden niet meer praten met elkaar het was enkel alleen de seks. Ondertussen raakte ik aan de praat met R en die vertelde mij dat zijn zus was getrouwd met haar broer. Zo was ik er al snel achter dat er totaal geen intentie was om te scheiden. Ik confronteerde J hiermee en hij vertelde mij dat hij van mij hielt en niet bij me weg zou gaan. Ondertussen praatte ik en R veel ook over J maar dan zonder het achterliggende verhaal, ik wilde niet dat ik degene zou zijn waardoor het 'geheim' er buiten zou komen. Ik had J gezegd dat hij een keuze moest gaan maken omdat ik zo niet verder kon gaan. Hij zou dit gaan doen maar toch stelde hij dit steeds weer uit. Ik merkte dat hij helemaal geen keuze ging maken en mij aan het lijntje bleef houden ik viel elke keer voor het zielige verhaal wat hij elke keer verzon om bij mij te blijven.

in september voelde ik mij ziek, ik had veel stress en voelde mij niet lekker. Na bijna 8 weken krijg ik twijfels, ik kon toch niet al 8 weken griep hebben? Ik bleek zwanger te zijn van J. Na Confrontatie kreeg hij erg agressieve buien, ik moest abortus plegen. Later kreeg ik weer een heel ander persoon te zien. hij zou er voor mij zijn wat er ook ging gebeuren. Ik vertelde J dat ik absoluut geen relatie wilde omdat dit niet goed voelde en hij niet eerlijk was tegen zijn vrouw. na 16 weken zwangerschap voelde het nog als een geheim J had nog steeds niks verteld dus ik deed het zelf maar. Ik plaatste een bericht op facebook dat zwanger was en mijn nieuwe avontuur niet uit de weg zou gaan. Ook had ik de laatste aantal weken/ maanden goed contact met R die mij eerder had verteld dat hij gevoelens voor mij had gekregen, maar die ik stilletjes had genegeerd. Daarom besloot ik ook eerlijk tegen R te zijn en te vertellen wat er gaande was. R vertelde mij dat hij vermoedens had maar zich niet wilde opdringen. ik kon alleen maar denken wauw.. hij toonde zo respect naar mij en ik gaf hem geen eens een kans om mij te leren kennen.

Omdat R accepteerde dat ik zwanger was kon ik mij openstellen, geen geheimen geen stress alles open en eerlijk wat ik de laatste 1,5 jaar niet had kunnen doen. J zag dat ik close werd met R ondanks mijn zwangerschap. Hij besloot het eindelijk te vertellen aan zijn vrouw ook al was ik al inmiddels bijna 20 weken zwanger. het maakte mij niet meer uit R stond er wanneer ik hem nodig had en gaf zich 100% aan mij ''zonder addertjes onder het gras'' volledig van mij!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je