{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sex on fire

Niels

Afbeelding blog 'Sex on fire'

“De manier hoe je loopt, hoe je zit, hoe je praat. Ik vind je geweldig.” Ze kijkt me geschokt aan en ik krijg direct spijt van wat ik heb gezegd. “Eh… Wow. Dit komt even rauw op m’n dak vallen. Ik vind je heel leuk, maar je bent ook mijn leidinggevende. En ik zit niet te wachten op allerlei verhalen op de werkvloer. Misschien doe je er beter aan me terug op kantoor af te zetten, voordat er dingen gebeuren waar we beide spijt van krijgen.” Ik weet even niet wat ik moet zeggen, dus zeg ik maar niets. Haar woorden staan compleet haaks op haar gedrag en ik begrijp er even niets meer van. "Waarom zeg je niets?" Ik zucht. "Omdat ik even niet weet wat ik moet zeggen Eef, je gedrag staat zo haaks op de woorden die je net uitspreekt. Je teased me op ieder mogelijk moment, je laat me aan je zitten, je maakt m'n hoofd gek en op het moment dat het ertoe doet laat je het afweten. En als dat is hoe je je voelt, dan heb ik daar natuurlijk niets tegenin te brengen. Maar ik vraag me oprecht af hoe dit zit en hoe je dit voor je ziet." Nu is het Eva's beurt om verder te gaan. In plaats daarvan blijft ze stil en kijkt ze uit haar raam. Ik besluit om door te rijden naar mijn hotel, we zullen ons beide hoe dan ook om moeten kleden. Ik rijd de parkeerplaats op en parkeer mijn auto. Ik grijp haar hand vast en kijk haar aan "Wat mij betreft veranderd er niets, ik ben er niet op uit om een intensieve relatie met je te beginnen. Ik wil alleen dat je weet hoe mijn gevoelens ten opzichte van jou zijn. Ik vind je een fantastische vrouw. Je bent mooi, lief, intelligent en dat maakt dat ik het prettig vind om tijd met je door te brengen." Ze kijkt me aan en glimlacht. "Je bent lief Niels, dankjewel. Misschien maak ik het wel groter dan het is, maar ik merk dat iets met me doet. Laten we er maar niet teveel tijd aan besteden, zoveel tijd hebben we niet meer. Mag ik me even omkleden en opfrissen op jouw kamer?" Ik doe alsof ik erover nadenk "Nou... Ik weet niet of dat zo'n goed idee is..." Ik zie haar vragende blik en schiet in de lach "Natuurlijk schatje. Ik wil alleen dat je weet dat ik het net zo lief de avond alleen met jou doorbreng in plaats van op een feestje, het is me echt om het even." Ze kijkt me liefdevol aan. Ik laat haar hand los en samen lopen we naar de lift.

"Niels?" "Hmmm?" Ik zit op bed en kijk TV, Eva staat al bijna een uur in de badkamer. "Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om tijd door te brengen met de collega's..." Thank god, denk ik bij mezelf. Ik heb er namelijk ook totaal geen zin in. "Weet je het zeker?" "Ja... De gedachte aan nog meer tijd doorbrengen met Lisa staat me ontzettend tegen." Ik denk even na "Ok, ik heb een idee. Ik ga iets anders verzorgen, als jij je in de tussentijd klaarmaakt." Ik wacht niet op haar antwoord en loop naar beneden, naar de lobby. "Hi, hebben jullie voor over ongeveer een halfuur nog een tafel, het liefst ergens achterin de hoek een semi-privé, voor 2 personen?" De receptioniste kijkt in het systeem en bevestigd. "Om 20.00uur heb ik een tafel voor u vrij. Mag ik die voor u op uw kamernummer reserveren?" Ik geef haar mijn kamernummer en loop terug naar boven. Ondertussen stuur ik een berichtje in de kantoor-app "Hi guys, Eva is ziek geworden, dus ik breng haar naar huis. Ik moet nog wat dingen regelen, dus wij zullen er beide niet zijn vanavond; niet tijdens het eten en niet tijdens het feest. Desondanks; veel plezier!" De eerste reactie komt van Lisa "Van Eva had ik het wel verwacht dat ze niet zou komen, maar wat jammer dat jij er niet bij bent Niels, ik keek er wel naar uit! Tot morgen op kantoor dan?" Ugh, whatever. Raar mens. Ik besluit verder niet te reageren op de reacties van mijn collega's en loop terug naar de lift. Ik kijk op mijn horloge, 19.15uur. Ik lees ondertussen mijn e-mail en kom een bericht van Anne tegen. "Hi Niels, aangezien je niets op mijn appjes reageert, doe ik het maar op deze manier. Ik wil je vertellen dat ik mijn spullen mee heb genomen en de komende paar weken bij mijn ouders verblijf. Ik zou ergens in de komende weken graag even met je willen praten, we zijn zo lang samengewerkt." De rest van de e-mail lees ik al niet meer. Lekker belangrijk, raar mens. In gedachten verzonken loop ik naar mijn hotelkamer. Daar zie ik Eva op de rand van het bed zitten in hele, hele mooie lingerie. Ik weet even niet waar ik moet kijken. "Ehh... Is dit jouw idee van je klaarmaken?" Ze begint te lachen "Nou, misschien niet van klaarmaken, ik ben pas net begonnen." Ze staat op en ik realiseer me nu pas dat ze ook die sexy hoge hakken aanheeft. Ik voel de kriebels in m'n buik, tot ik terugdenk aan ons gesprek van eerder vanavond. "Eef..." "Sst, laat mij even praten" terwijl ze dit zegt legt ze haar wijsvinger op mijn mond en kijkt ze me aan "Ik heb nagedacht over ons gesprek van vanavond en misschien moeten we het gewoon niet te groot maken. Ik vind jou ontzettend aantrekkelijk, jij voelt je overduidelijk ook tot mij aangetrokken" ze knipoogt terwijl ze haar lichaam tegen dat van mij aandrukt. Ze vervolgt "we hebben het fijn samen. Daar hoeven we geen naam aan te hangen toch? Het hoeft niet meer te zijn dat goed, lekker en fijn. Ongedwongen, onbezorgd. Wel de lusten, niet de lasten. Zoiets?" Ik denk na "Ja... Dat eh.. Klinkt goed. Ik heb een reservering gemaakt beneden om 8uur, maar als je liever hier op de kamer eet..." Ze kijkt me ondeugend aan "Nee hoor, geef me 5 seconden" Ik moet een zucht onderdrukken. Vrouwen en hun 5 seconden... Niet veel later komt ze de badkamer weer uit in dat strakke jurkje en ik merk dat ze m'n hoofd helemaal op hol brengt. "Laten we nog even wat gaan drinken voordat we gaan eten. Oh! Ik ben nog iets vergeten..." Vlak voordat we de deur van de kamer achter ons dichttrekken, trekt ze snel haar kanten ondergoed uit. "Zo... Misschien zet dat kracht bij de woorden. Ik wil je, maar je zal voor me moeten werken vanavond, Niels." En met die woorden loopt ze voor me uit de gang door, richting de lift.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je