{{ message.message }}
{{ button.text }}

SAMEN IN DE BOOT

Het huwelijk is één grote vaartocht en van tevoren is de route niet bekend

Afbeelding blog 'SAMEN IN DE BOOT'

“Gaan jullie maar even gezellig samen een rondje varen” zeiden opa en oma, “dan passen wij wel op de kinderen.” Daar gingen we dan 😃⠀

Nou deze man wil ik graag in m’n boot hoor 😍 Als er één is die het beste met me voor heeft dan is hij het wel. Hij bemoedigt, maar kan me ook scherpe vragen stellen. Hij geeft me vrijheid, maar houdt me ook bij de les. Met hem kan ik groot dromen, maar ook realistische plannen maken.

Het huwelijk is één grote vaartocht en van tevoren is de route niet bekend. En soms is het zoeken hoe je de boot in evenwicht houdt; hoe verdeel je de rollen, taken en tijd. Soms is het zoeken hoe je de boot op snelheid houdt; de één wil soms harder dan de ander. Soms is het zoeken naar de juiste richting die je op wilt en kost het even tijd om de juiste weg te bepalen.

Maar door samen te praten, elkaar proberen te begrijpen, en nog meer te praten en vooral elkaar altijd te wíllen begrijpen en te blijven waarderen...daar wordt de route altijd leuker van!

En gelukkig heb ik één groot geluk: ik heb écht een toffe reisgenoot! ⠀

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je