{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ronde 2

We gaan van start

Afbeelding blog 'Ronde 2'

Hoi lieve allemaal.

Mn menstruatie is voor bij.  Wat anders als normaal. Ik hoop dat dat erbij hoort . Nu dus eerst mijn miskraam en daarna mn menstruatie.  Minder slijmvlies als normaal . Zijn hier dames die hetzelfde hebben ervaren?

Nu even wat anders .. afgelopen zaterdag hier met 11 dames een knotsgekke ladiesnight party gehad . 

We hebben gelachen en lol gehad .We ontdekten dingen die we nog niet wisten van elkaar en dat allemaal zonder blikken en blozen.  De cremetjes en ladiesglide passeerden de revue. Vooral de Oral Pleasure ( naam zegt genoeg hihihi) ik heb m in Pina Colada besteld.  Plus 2 koppeltoys die al langer op mijn lijstje staan . Want ja om zwanger te worden moet er het een en ander gebeuren . 

Zoals jullie waarschijnlijk hebben gelezen zijn ik en mijn man beperkt dus is standje dit en dat voor ons niet weggelegd.  Nu hoop ik met jawel de dailykaat dat het wat beter uhm je weet wel zal gaan. Telkens hetzelfde is ook zo  maar zo.

De ovulatietesten liggen weer klaar. We kunnen niet wachten om ronde 2 vol goede moed te starten.

Misschien schrijf ik nog wel mijn ervaring met de koppeltoys maar of dat hier gepast is ? 

Fijne avond . Mn bed is nu mn grootste vriend want de pijn heerst maar weer eens. X

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je