{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn levenspartner❤

Het verhaal over de man die de vader van mijn kinderen wordt!

Afbeelding blog 'Mijn levenspartner❤' Achtergrond blur afbeelding

Aangezien voor ons de onderzoeken tot 4 januari stil liggen ga ik maar eens over mijn vriend vertellen!

Mijn vriend is 25 jaar en we zijn bijna 5 jaar bij elkaar. Ik leerde hem zo'n 8 jaar geleden kennen. Een vriendin van mij had een relatie met een vriend van hem. Mijn vriend en ik hebben toen een relatie gehad van 1.5 jaar. Dat was nog zo'n echte puber relatie en dat ging uiteindelijk stuk.

Na 2 jaar elkaar niet gesproken te hebben kwamen we elkaar met oud en nieuw weer tegen bij een feest van een gezamelijke vriend. Ik heb mij nog nooit zo ongemakkelijk gezien. De liefde voor hem was bij mij gelijk terug. Ik zag hem en kwam erachter wat voor geweldige man ik had laten gaan.

Ik dacht alleen dat hij nog bezet was maar zijn vriendin had het uitgemaakt met kerst dus happy me! Dus 1 januari had hij al een appje van mij en zo hebben we van 1 januari tot 15 februari contact gehad en af en toe afgesproken.

15 februari zei ik dat ik graag een relatie wil en niet dit af en toe afspreken wat we deden. Tot mijn grote teleurstelling wou hij geen relatie. Alleen 16 februari appt hij dat hij een fout had gemaakt en het wel graag wou.

Nu zijn we bijna 5 jaar verder en wonen we 2 jaar samen waarvan 1 jaar in ons eigen huisje. Hij is zijn droombaan gaan doen als Marinier bij defensie en ik ben een vrouw in de bouw.

Hij is de man met wie ik oud wil worden helaas heeft hij mij nog niet ten huwelijk gevraagd. Volgend jaar juni ga ik hem vragen! Heb het al helemaal bedacht. Ik hoop natuurlijk dan al zwanger te zijn van ons prachtige kindje.

Net zoals elke relatie hebben wij onze ups and downs en wij zijn er achter gekomen dat als we elkaar laten gaan en daarna elkaar een knuffel geven dat het bijna alles oplost. Ik ben meestal de persoon die losgaat omdat ik moeilijk mijn emoties kan onderdrukken. Gelukkig duren alle emoties bij mij maar maximaal 5 minuten en hij is de enige persoon die ik ken die mij eerder rustig krijgt en dan echt helemaal rustig. Hij is lief en zorgzaam maar soms word je knetter gek van hem. Toch wil ik niemand anders.

Hij gaat geweldig om met kinderen en daardoor weet ik dat hij een geweldige vader zal zijn. Alleen baby's is hij nog bang voor. Hij denkt dat hij ze breekt🤣.

Nou hier een klein/lang verhaaltje over mijn toekomstige man en onze relatie. Nu hopen dat ons ook zo'n klein wondertje gegund wordt!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Relatie, #love

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je