{{ message.message }}
{{ button.text }}

♡Kelly#30

Ik stormde naar beneden, mijn zus keek omhoog de trap op 'wat is er?' Ik had een glimlach van oor tot oor. Ik keek mijn zus aan, maar zei niks. Ik moest opschieten. Ik had maar 1,5 uur en dan stond hij hier. Mijn hart bonkte in mijn keel, of dit was van de spanning of omdat ik nu als een malloot door het huis rende..

Afbeelding blog '♡Kelly#30'

Darrel lachtte 'nog niet maar wel bijna' ik slikte even, ik wilde zacht juichen maar hield mij in 'ik ben nu bij station Amsterdam' ging Darrel verder 'ik kan straks bij Rotterdam centrum, door rijden naar jou, alleen als je wilt' ik stond op en keek even in de spiegel, 'ja hoor dat mag' probeerde ik rustig te zeggen, ik maakte mij haar los en pakte mijn borstel. Ik zag er moe uit, ik moest mij even fatsoeneren. 'Mooi dan ben ik er over ongeveer 1,5 uur' zei Darrel en hing op.

Ik stormde naar beneden, mijn zus keek omhoog de trap op 'wat is er?' Ik had een glimlach van oor tot oor. Ik keek mijn zus aan, maar zei niks. Ik moest opschieten. Ik had maar 1,5 uur en dan stond hij hier. Mijn hart bonkte in mijn keel, of dit was van de spanning of omdat ik nu als een malloot door het huis rende, wist ik niet. Mijn zus kwam overeind 'vertel.. ik wil het ook weten' ik lacht te naar haar, 'ik heb even geen tijd, ik moet mijn haar nog doen' mijn zus fronste en liep op mij af, 'wie komt er?' Zei ze plagerig.

Ik had nog niks ontvangen en ging naast mijn zus op mijn bed zitten. Ik keek haar even aan, 'en heb jij Marijn al gesproken?' Vroeg ik subtiel..

Ik was inmiddels weer boven en mijn zus had haar plekje gevonden op mijn bed, 'wat zei die allemaal.. en waar was hij precies?' Ik had nog maar 3x gezegd, maar vertelde het graag nog een keer. Ik was bezig met het vertellen wat hij stuurde en daarna tijdens het bellen.. Mijn zus onderbrak mij en vroeg hoe laat het was.

Chips.. schrok ik op. Het is al bijna tijd, ik pakte mijn telefoon om te kijken of Darrel al iets gestuurd had. Ik had nog niks ontvangen en ging naast mijn zus op mijn bed zitten. Ik keek haar even aan, 'en heb jij Marijn al gesproken?' Vroeg ik subtiel. Ik wist dat het gevoelig lag, zeker na het gesprek van vandaag.

Kom op hoor, je weet toch dat hij je mist, dat is duidelijk zat!' Ik keek haar even doordringend aan 'wat maakt het uit wie de stap zet, jullie zijn beidde koppig en straks spreken jullie elkaar niet meer

Mijn zus keek mij even aan en toen weer weg, ze haalde haar schouders op 'eerlijk?! Ik weet niet hoe Ik moet beginnen en of ik wel die stap moet zetten' ze slikte even 'want ik vind dat een man de stap moet zetten' ik blaasde even zacht, 'Kom op hoor, je weet toch dat hij je mist, dat is duidelijk zat!' Ik keek haar even doordringend aan 'wat maakt het uit wie de stap zet, jullie zijn beidde koppig en straks spreken jullie elkaar niet meer door jullie koppigheid' ik zag mijn zus knikken, 'wat zou ik dan moeten sturen'..

Als er advies over liefde of vriendschap gegeven moet worden weet mijn zus altijd het juiste te zeggen, maar nu de rollen omgedraaid zijn zie ik mijn zus klein worden, ik zie dat het zichtbaar moeilijk is voor haar. Ik dacht na en gaf aan dat ze het kort en bondig moet houden, 'Marijn, ik wil met je praten, en dan plaats en tijd toevoegen' mijn zus keek mij even aan, 'alleen dat?' Zei ze wat twijfelachtig

mijn zus stond op en liep naar beneden om haar telefoon te pakken..

Ik knikte, 'ja duidelijk toch en ik weet zeker dat Marijn gelijk reageert' mijn zus stond op en liep naar beneden om haar telefoon te pakken..

♡Kelly

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je