{{ message.message }}
{{ button.text }}

♡Kelly#28

'Zal ik voorgaan?' Vroeg ze terwijl ze haar portier al opende. Ik slikte even, ik wilde dit helemaal niet, ik wilde die gast vergeten. Ik pakte haar pols vast..

Afbeelding blog '♡Kelly#28'

Daar stonden we dan voor de deur van mijn ex, ik kreeg een rilling over mij heen. Bluh wat een rotzak was en is het nog steeds, dacht ik bij mezelf.

Mijn zus keek uit het raam, 'het ziet er wel donker uit, maar dat zegt niks' en ze deed haar gordel los. 'Zal ik voorgaan?' Vroeg ze terwijl ze haar portier al opende. Ik slikte even, ik wilde dit helemaal niet, ik wilde die gast vergeten. Ik pakte haar pols vast en keek haar aan 'ik.. ik wil dit niet' en slikte even 'ik hoef niet te weten of hij thuis is of op vakantie, ik wil..' ging ik verder 'ik wil helemaal niks meer van hem horen, ruiken, voelen en vooral hem niet zien' mijn zus deed haar deur weer dicht en knikte 'dat hoeft ook niet, ik wil hem wel voelen met mijn vuist' en maakte een gebaar met haar hand. Ik keek haar geschrokken aan en schoten in de lach.

'Weg ermee, klootzak!' En deed het raam open en gooide het naar buiten. Mijn zus knikte 'goedzo! Ijsje bij de Mac doen dan maar? En nu echt!'..

Ik voelde mij opgelucht dat we weer weg reden 'heb jij de kaart nog?' Vroeg ik aan mijn zus. Mijn zus knikte en haalde het uit haar shirt. 'Hier' en gaf het aan mij. Ik keek er even naar en begon het te verscheuren. 'Weg ermee, klootzak!' En deed het raam open en gooide het naar buiten. Mijn zus knikte 'goedzo! Ijsje bij de Mac doen dan maar? En nu echt!' En we schoten weer in de lach.

Bij de Mac vroeg mijn zus wat ik nu wilde gaan doen? 'Diploma op zak, vrijgezel..' ging mijn zus verder. Ik had er eigenlijk niet over nagedacht, ik haalde mijn schouders op 'weet ik nog niet' ik nam een hap van mijn ijsje 'ik wil even rust, even niks, beetje werken en geld verdienen' vertelde ik mijn zus. Ze knikte en zag haar nadenken, 'kijk.. uhmm je bent oud en wijs genoeg, maar kan studeren je hebt daar wel een koppie voor dus blijf niet te lang hangen in het werken, want dan wordt de overstap steeds groter' ik knikte, maar wilde even geen druk of gezeur. 'Neem het maar aan van je grote zus'

Pling pling ging een telefoon af..

Ik pakte mijn telefoon en zag Darrel staan, ik schudde nee. 'Doe ik straks wel als we thuis zijn' ik wilde alleen zijn als ik Darrel smsje zou lezen, dit wilde ik voor mezelf houden. Even niet hoeven delen..

'Dat is jouw telefoon, hallo dat is jouw telefoon' hoorde ik mijn zus zeggen. Ik was zo diep in gedachtte over ons gesprek dat ik het niet hoorde. 'Wil je niet weten wie het is?' Vroeg mijn zus nieuwsgierig.

Ik pakte mijn telefoon en zag Darrel staan, ik schudde nee. 'Doe ik straks wel als we thuis zijn' ik wilde alleen zijn als ik Darrel smsje zou lezen, dit wilde ik voor mezelf houden. Even niet hoeven delen.

Ik zag mijn zus lichtelijk terleurgesteld zijn, ik gaf een lachje 'het gaat al zovaak over mij en mijn situaties, wanneer geef jij eens toe dat je Marijn erg mist' en keek vastberaden en vragend naar mijn zus. Ik zag mijn zus schrikken en rood worden. Het werd even stil.. 'ik weet het niet, maar..'

♡Kelly

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je