{{ message.message }}
{{ button.text }}

♡Kelly#26

'ik voel en ziet dat soort dingen' en ze gaf mij een poor. Ik zei niks en keek weer vooruit. Ik heb niks meer van Darrel gehoord, bedacht ik mij ineens weer. Er zal toch niks gebeurd zijn?..

Afbeelding blog '♡Kelly#26'

Ik keek mijn zus verbaasd aan. 'Ik ben je zus he' ging ze verder, 'ik voel en ziet dat soort dingen' en ze gaf mij een poor. Ik zei niks en keek weer vooruit. Ik heb niks meer van Darrel gehoord, bedacht ik mij ineens weer. Er zal toch niks gebeurd zijn? Ik wuifde mijn gedachte opzij, neehh sprak ik mij zelf toe, hij is heerlijk aan het genieten. Mijn zus onderbrak mij 'maar vertel, wat houdt je tegen bij D?' Ik haalde mijn schouders op. 'Als het goed voelt, dan hoef je toch niet weg te rennen?' Ik keek haar weer aan 'ik ren niet weg?!' En slikte even, ojeej nu heb ik het beaamd dat ik hem leuk vind, naja een soort van.

'Zo dames, ik heb thee gezet' zei mijn moeder toen ze ons binnen hoorde komen. Mijn moeder klopte op de bank..

We waren eindelijk thuis, ik was moe en wilde het liefst in bad en daarna naar bed. Ik verlangde erg naar mijn eigen kussen, deken en kamer, vooral mijn kamer. Ik was er de laatste zo weinig geweest, en ik hield zo van mijn kamer. Ik kon er zo goed tot rust komen en ontspannen. Heerlijk mijn spulletjes, mijn cd speler, mijn boeken alles. Een tv had ik ook, maar die stond nooit aan, ik hield van een cd op zetten, weg dromen om heerlijk mee te zingen.

'Zo dames, ik heb thee gezet' zei mijn moeder toen ze ons binnen hoorde komen. 'Heerlijk ma, dan ga ik erna even in bad' zei ik snel. Mijn moeder klopte op de bank, 'eerst even zitten' en schonk een glas thee in. Mijn zus pakte de koekjestrommel en plofte naast mij op de bank. 'Koekje erbij?'

Er is trouwens nog wat voor je gekomen' zei mijn moeder terwijl ze terugliep naar de bank..

Mijn moeder stond op en pakte iets van de eetbar. 'Er is trouwens nog wat voor je gekomen' zei mijn moeder terwijl ze terugliep naar de bank. Mijn zus ging rechtop zitten en keek haar aan 'wat dan?' Ik dronk van mijn thee en dacht aan mijn warm bad.

'Niet voor jouw schat, voor je zusje' zei mijn moeder en overhandigde het mij. Ik keek verbaasd op en pakte het aan. Het was een kaart 'Hallo Kelly..

♡Kelly

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je