{{ message.message }}
{{ button.text }}

JAARLIJKS NACHTJE WEG - Eén keer per jaar is het zover en gaan we een nachtje weg met z’n twee!

Zo’n weekend waarvan je achteraf zegt: moeten we vaker doen! En waarvan je van tevoren zegt: maar wanneer hebben we daar de tijd voor..?!

Afbeelding blog 'JAARLIJKS NACHTJE WEG - Eén keer per jaar is het zover en gaan we een nachtje weg met z’n twee!'

JAARLIJKS NACHTJE WEG - Eén keer per jaar is het zover en gaan we een nachtje weg met z’n twee! Zo’n weekend waarvan je achteraf zegt: moeten we vaker doen! En waarvan je van tevoren zegt: maar wanneer hebben we daar de tijd voor..?!

Gelukkig houden we elkaar er scherp op dat we onze trouwdag vieren met een weekendje voor twee! Dus het was weer zover! Even geen kinderwagens die geduwd moeten worden, kindjes die onverwachtse dorst hebben, luiers die verschoond moeten worden of vermoeide kindjes die gedragen willen worden in de stad.

Nee...we konden hand in hand lopen, kletsen zonder pauzes, hoefden alleen aan onze eigen plaspauzes en eten en drinken te denken en hadden tijd te over!

Wat is dat dan even genieten! Even investeren in wat de basis is van ons gezin en wie we willen zijn! Dankbaar zijn voor wat we hebben en vooruit kijken naar wat we willen. Oh ja...en bijslapen, boekjes lezen, badderen en filmpjes kijken! Heerlijk zo’n uitstapje met zn twee 🙌🏼

En nu...weer snel terug naar onze lieve kids en met dankbaarheid boterhammen smeren, flesjes maken en snoeten poetsen!

Want van zo’n weekendje met zn tweeën daar geniet je extra van omdat je weet dat er thuis weer vier gezellige kids op je wachten ❤️

Hebben jullie met je partner een jaarlijks (of misschien wel vaker) gepland weekendje weg?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je