{{ message.message }}
{{ button.text }}

How we've met.

Kennen jullie onze PLUS lovestory al? Ik was caissière en Roy leidinggevende van de afdeling Kruidenierswaren… Dit is ons liefdesverhaal.

Afbeelding blog 'How we've met.' Achtergrond blur afbeelding

In de zomer van 2012 ging ik uit huis. Nog erg jong met mijn 17 jaar maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Doordat ik op 17 jarige leeftijd uit huis ging had ik een nieuw bijbaantje nodig. Ik besloot te solliciteren bij PLUS Supermarkten in Barneveld. Ik weet nog dat ik de winkel in liep en mijn achternicht achter de kassa zag zitten. “Hey! Werk jij hier ook?!” Ik werd aangenomen en ik werkte bijna altijd op donderdag- en vrijdag avond. Vrijdagavond was toch wel mijn favoriete avond. Het team was op die avond vaak hetzelfde en de sfeer was super goed.

Afbeelding blog 'How we've met.'

Mei 2013. Het lijkt alweer zo lang geleden.

Maar er was nog iets aan die vrijdagavond. Er liep namelijk een onwijs leuke jongen rond. Ik wist alleen zijn naam en dacht dat hij way out of my league was. Ik had gevoel dat hij een tikkeltje arrogantie met zich mee droeg. Want hij moest toch haast wel weten van zichzelf hoe aantrekkelijk hij was? Ik zat achter de kassa en het werd druk. Er moest een extra kassa worden geopend. Ik pakte de intercomtelefoon en zei met mijn meest vriendelijke stem : “Roy kassa bij alsjeblieft, Roy kassa bij.” En daar kwam je dan. Je nam plaats op de stoel achter mij. Ik hoopte dat het de hele avond druk zou zijn zodat je daar zou blijven zitten. We spraken niet veel. Af en toe vroeg je eens om een pen. En als de drukte afnam liep je weer terug naar je eigen afdeling. Balen…

Afbeelding blog 'How we've met.'

Roy stond ooit 'model' voor PLUS.

We lachen er nog om. Hoé kon ik denken dat jij arrogant was. Je bent de meest vriendelijke en liefhebbende persoon op deze aardbol. Er zit geen greintje arrogantie in jou. Toen ik je tegen het lijf liep tijdens Koninginnedag in 2013 wisselde we onze nummers uit. Ik had een foto van jou genomen en die wilde je wel hebben. Ik zocht er niks achter en ik denk jij ook niet. Tenslotte had je een vriendinnetje en ik vond het prima zo. Want tot een echt gesprek was het nooit gekomen in al die maanden.

Ik heb niet heel lang bij PLUS gewerkt want toen mijn studie afgelopen was kreeg ik een baan in de thuiszorg. We zwaaiden elkaar uit. Wie weet zien we elkaar ooit nog eens.

In augustus 2013, 3 maanden na mijn vertrek bij PLUS, kwam ik je tegen op een braderiefeest in mijn dorp. Ik had natuurlijk allang gehoord dat je relatie al heel snel over was maar ik hield me van de domme. “Oh, is het uit? Goh, wat jammer voor je Roy. Hoe gaat het nu met je?” Na die avond waren we onafscheidelijk.

Zoals ik al schreef heb ik nooit spijt gehad van mijn vroege vertrek uit mijn ouderlijk huis. Want als ik dit niet had gedaan op 17 jarige leeftijd, dan had ik waarschijnlijk nooit bij de PLUS gewerkt. Dan had ik Roy mogelijk nooit ontmoet. PLUS supermarkten zorgde ervoor dat ik mijn man ontmoette, en dat we nu onze tweede “Plus-baby” verwachten. Hoé leuk is dat!?

Jullie begrijpen vast wel dat we dus nog steeds onze boodschappen doen bij de PLUS. Door de Corona maatregelen kies ik er wel wat vaker voor om mijn boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Even de PLUS app openen. Ik klik op datgene wat ik nodig heb en de volgende dag kan ik het al in huis hebben. Maar toch ga ik liever bij de PLUS naar binnen. Als we daar rondlopen hebben Roy en ik zoveel mooie herinneringen. We kennen nog veel personeel en we vinden het gewoon ontzettend gezellig om rond te lopen in de PLUS in Barneveld. Ik weet nog dat we na de geboorte van Zoë een kaartje van onze oud collega’s ontvingen. Onwijs lief.

Afbeelding blog 'How we've met.'

Het lieve kaartje wat we kregen na de geboorte van onze dochter.

Vaderdag komt eraan en het leek me daarom leuk om Roy te verassen met een PLUS ontbijtje op bed. Iets wat Roy ook vaak voor mij deed toen we net verkering hadden. Hij reed dan vroeg in de ochtend langs de PLUS om van alles lekkers te kopen en bracht dat dan bij mij thuis.

Omdat we in Engeland hebben gewoond vond ik het dus erg passend om Roy een English breakfast in bed te geven. Mocht je nou niet goed weten wat een English breakfast inhoudt dan kun je dat vinden op de site van PLUS. Sowieso staan er onwijs veel recepten online dus als je zelf nog wat lekkers zoekt voor bijvoorbeeld Vaderdag of misschien iets lekkers voor al die thuisblijfdagen van tegenwoordig, dan moet je daar écht even een kijkje nemen.

Nou, dat was het mensen. Our love story. Al 7 jaar zijn we samen en baby nummer twee is onderweg. Ik heb ervan gedroomd maar durfde er nooit op te hopen. En toch vonden we elkaar: de caissière en de leidinggevende. Een iets wat cliché verhaal maar dat maakt hem niet minder mooi. Fijne Vaderdag alvast lieve Roy. En... lieve PLUS (Barneveld), bedankt voor alle mooie herinneringen!


Meer van ons leven lezen? Volg mij dan op Instagram! Je vindt mij HIER.

Deze blog is in samenwerking met PLUS Supermarkten geschreven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je