{{ message.message }}
{{ button.text }}

How I met your father #14

Ik geef hem de test. “Oh, dat is negatief toch?” zegt hij met een lach op zijn gezicht. “Schat het is een kruisje“.........

Afbeelding blog 'How I met your father #14'

J kijkt me geschrokken aan. “Kan je dan niet beter even een test gaan halen?” vraagt J op sarcastische toon. “Nee joh schat is vast de stress van alles ik wacht gewoon het weekend af en dan zal ik een test halen”. Ook mijn moeder had ik op de hoogte gebracht. Zij was gelijkgestemd met J en vond dat ik nu een test moest halen. “Ik wil dat je nu een test haalt dan weet ik in ieder geval waar ik aan toe ben” zegt J. Met tegenzin doe ik mijn jas aan. We hebben amper geld om van te eten laat staan voor een zwangerschapstest.

Ik kom terug met de Kruidvat testen. “Zal ik hem maar gelijk doen dan” vraag ik J. Ik ga op de wc zitten en plas over de stick heen. Ik kijk gelijk op de test en kan het niet geloven. “Schat kan je komen” J komt naar beneden gelopen en gaat op de trap zitten. Ik geef hem de test. “Oh, dat is negatief toch?” zegt hij met een lach op zijn gezicht. “Schat het is een kruisje, dat betekend dus dat het positief is anders staat er maar 1 streepje”. Ik zie het hoofd van J wit wegtrekken. Ook ikzelf kan het totaal niet bevatten. Hoe kan dit ik slik elke dag netje de pil. We gaan boven zitten J zegt de hele dag niks meer tegen me. “Als je weg wilt mag dat hoor, je bent pas 18 dus ik zou het begrijpen” zeg ik J. Hij kijkt me aan en ik weet wat hij bedoeld.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je