{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe het leven onverwacht verlooptNooit verwacht na 6 weken nadat mijn ex mij verliet iemand anders te ontmoeten

Afbeelding blog 'Hoe het leven onverwacht verlooptNooit verwacht na 6 weken nadat mijn ex mij verliet iemand anders te ontmoeten ' Achtergrond blur afbeelding

N贸贸it verwacht 6 weken nadat mijn ex mij verliet iemand anders te ontmoeten. Maar toch gebeurde dit. Een toen goede vriendin zei toen tegen mij. Ik weet wel iemand die bij je past. Geef jij maar aan wanneer je er aan toe bent om hem te ontmoeten, hij heet.... En is 31 jr oud. Oke dus iets jonger dan mijn ex. Ik ben dus 2,5 jr ouder dan hem. Ook ik hem opgezocht op fb. Maar nog geen vriendjes geworden. Had inmiddels een foto gekregen en hij wist ook van mijj af. Maar op dat moment er totaal niet mee bezig. Had op dat moment 1 prioriteit en dat was werk vinden. Had op sat moment een ww uitkering en die zou nog 2,5 mnd duren. En ja mijn ex was weg dus had dan geen inkomsten meer en wel kosten. Dus hard op zoek. En ondertussen bleef hij toch ergens in mijn gedachten. Uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken en hem op fb toegevoegd met de instelling, nieuw leven, nieuwe vrienden. Nooit wetende waar ik nu in het leven zou staan. Met hem wel te verstaan. Ik mocht ineens op een gesprek komen bij een bedrijf, dus er heen. Met de instelling dit doen we even. En ik werd dus uitgekozen en kon daar op enkele weken later beginnen. Inmiddels dus met hem wat gesprekken gevoerd via fb en whatsapp. Dus ik vertelde hem. Ik ben aangenomen. Dus nu kan ik op zoek gaan naar een andere woning. Zijn antwoord dit moeten we gaan vieren, laten we ergens wat gaan eten. Ik moet alleen wel de tijd in de gaten houden want ik heb een nachtdienst. Dus gekeken wat voor ons beide een logische plek was. Waarvan hij door kon naar zijn werk enbwat voor mij met het ov te bereiken was. Want daar was ik afhankelijk van. Het werd Amsterdam. Dus ik met een raar gevoel heen. Ik had nog nooit een blinddate gehad, en laat staan met iemand afgesproken die ik nouwelijks kon. Maar deze avond zette mij aan het denken. Want er was een klik. We bleven maar praten. Uiteindelijk moesten we er een einde aan onze 1e date maken. Want hij moest gaan werken en ik moest nog een stukje naar huis reizen. En in de trein het 1e nummer wat tot mij doordrong was a match made in heaven. Die nacht amper geslapen, want hoe kan het dat je verliefd wordt op het 1e gezicht. Ik was net 6 weken alleen. Ik heb hem dit ook verteld, ik ven heel open in mijn gevoelens geweest. Want is dit echt verliefdheid of een vlucht om niet alleen te zijn. Gelukkig waardeerde hij mijn eerlijkheid, al begon het bij hem ook te kriebelen. En inmiddels zijn we ruim 6,5 jaar verder. Hij heeft mij eigenlijk op mijn allerslechtste leren kennen. Want wat als vriendschappelijk uit elkaar gaan was, eindigde in een complete oorlog van mij kant. Ik had inmiddels de beslissing genomen dat ik afstand zou gaan doen van ons koophuis en deze zou verlaten zodra alles geregeld zou zijn. Nou mijn nieuwe relatie heeft gemerkt hoe een mens gevormd kan worden. Tot dit nu even mijn verhaal. Later meer

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je