{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hij en ik ❤️

Hoe we elkaar leerde kennen

Afbeelding blog 'Hij en ik ❤️'

Oh wat had ik het gehad met de mannen! De ene na de andere flapdrol leerde ik kennen. Geen serieuze kerel kwam op mijn pad. Toch maar weer aan tinder, ook geen succes. ‘Nou, ik heb weer een slechte date gehad’ zei ik tegen mijn collega. Waarop zij direct zei ‘oh joh! Mijn broertje trekt ook steeds van die vage vrouwen aan’. 

Je raadt het misschien al, ik nieuwsgierig naar dat broertje. Ik krijg foto’s te zien en wat verhalen over zijn exen. Maar man, wat een knapperd is dat! 

Zit ik weer verveeld thuis op de bank een beetje te swipen, kom ik dat knappe gezicht toch gewoon tegen op tinder!! Hmm, wel of niet naar rechts swipen? Het is wel het broertje van mijn collega.. Ach, leuk mens die collega. Kan vast ook leuk kletsen met hem dan als we matchen. 

En ja hoor.. we zijn een match! 


We begonnen met chatten, ging snel over op appen. Toch ook maar snel die eerste date (bijzonder verhaal op zich🙈, komt misschien nog wel..). Oh, dit is een blijvertje! Inmiddels al zo’n 4,5 jaar samen, een heerlijk koophuis, een prachtige dochter en een baby boy op komst verder. 


Wie zegt dat tinder alleen maar bagger met zich mee brengt.. nee, je moet er alleen wel een beetje hulp bij krijgen😉

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je