Snap
  • Relatie
  • partner
  • liefde
  • daten
  • tinder
  • manofmylife

Hij en ik ❤️

Hoe we elkaar leerde kennen

Oh wat had ik het gehad met de mannen! De ene na de andere flapdrol leerde ik kennen. Geen serieuze kerel kwam op mijn pad. Toch maar weer aan tinder, ook geen succes. ‘Nou, ik heb weer een slechte date gehad’ zei ik tegen mijn collega. Waarop zij direct zei ‘oh joh! Mijn broertje trekt ook steeds van die vage vrouwen aan’. 

Je raadt het misschien al, ik nieuwsgierig naar dat broertje. Ik krijg foto’s te zien en wat verhalen over zijn exen. Maar man, wat een knapperd is dat! 

Zit ik weer verveeld thuis op de bank een beetje te swipen, kom ik dat knappe gezicht toch gewoon tegen op tinder!! Hmm, wel of niet naar rechts swipen? Het is wel het broertje van mijn collega.. Ach, leuk mens die collega. Kan vast ook leuk kletsen met hem dan als we matchen. 

En ja hoor.. we zijn een match! 

We begonnen met chatten, ging snel over op appen. Toch ook maar snel die eerste date (bijzonder verhaal op zich🙈, komt misschien nog wel..). Oh, dit is een blijvertje! Inmiddels al zo’n 4,5 jaar samen, een heerlijk koophuis, een prachtige dochter en een baby boy op komst verder. 

Wie zegt dat tinder alleen maar bagger met zich mee brengt.. nee, je moet er alleen wel een beetje hulp bij krijgen😉

3 jaar geleden

Leuk verhaal! Ik heb mijn eerste liefde ook via internet gevonden. We zijn nu inmiddels bijna 15 jaar samen, een trouwring, een koophuis en twee gezonde kinderen verder 😊