{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het leven van een puber deel 7

Afbeelding blog 'Het leven van een puber deel 7'

Ik word wakker in een donkere kamer, gister avond was.. tja wat was het?
Ik voel me heel vreemd, niet omdat ik spijt heb. Waarom wel? Ik zou het niet weten. Ik draai me op me zij, Timo is gister avond weg gegaan nadat we sex hebben gehad. Het leek alsof hij zich ergens schuldig over voelde, toen ik er naar vroeg gaf die me een kus op me voorhoofd en zij dat ik me geen zorgen hoefde te maken, maar dat hij gewoon naar huis moest en me morgen zou bellen voordat hij naar ze grootouders ging. Ik hoor de klok zachtjes tikken en val in slaap.

'Heeyyy griezel word wakker!' Miley trekt de dekens van Hannah haar bed en schud haar wakker. 'Kom op slaaphoofd we zouden gaan shoppen voor morgen.'
Het is 11:23, de leraren staken vandaag dus we zijn de hele dag vrij. Ik ga op de rand van het bed zitten en zeg slaperig, 'Mile ik moet je wat vertellen' Miley kijkt vragend naar me toe. 'Alles okey Han?' 'Nou ik ben een soort van een beetje....' er valt voor even een stilte. 'Als je zwanger bent bel ik het circus he want dat kan niet als maagd.' Zij Miley lachend. 'Ik ben geen maagd..' Miley kijkt me aan alsof ze spoken ziet en trekt wit weg. 'Was het Timo?' 'Sirius Miley wat denk je zelf?' Miley loopt de kamer uit. 'Ik moet even bellen' ik hoor haar op de gang tegen iemand schreeuwen maar kan niet horen wat ze zegt. Als ze de kamer in komt vraag ik om uitleg maar ze pakt me arm. 'Later we gaan nu eerst shoppen'. Ik laat het er bij zitten en vraag er later wel na. 'Vind je het heel erg dat ik me eerst omkleed Mile.' 
Miley lacht en knikt, 'ik zie je beneden goed.'

We lopen in de stad met een hoop tassen, 'zullen we even gaan zitten Hannah ik kan niet meer.' Zeurt Miley. 'Nou heel even dan ik wil nog even langs die nieuwe schoenen winkel op de singel. Miley puft en zet de tassen op de grond. 'Zal ik vanavond bij je blijven Han?' 'Uhm nou pa is ook tuis vanavond, stand dat heeft hij gezegd.' 'Jammer dan heb me ouders al gezegd dat ik blijf dus het was niet bepaalds een vraag.' Lacht Miley. Typisch Miley al zolang ik weet nodigt ze zichzelf uit, ze heeft de huissleutel dus staat vaak onaangekondigd binnen. 'Kom we gaan verder.' Zegt Hannah. 

Thuis aangekomen ziet Hannah de auto van haar vader op de oprit staan. 'Wat gek hij zou pas laat tuis komen vandaag.' Toen ze naar de voordeur liepen kwam Hannah's vader met een koffer naar buiten. 'Hannah ik moet naar Parijs, ik heb Maria gebeld of ze nog kwam zodat ze een oogje in het zeil kan komen houden. Het spijt me schat ik weet nog niet wanneer ik terug kan komen. Ik heb geld over gemaakt voor 10 dagen, als je te kort komt wil ik dat je me belt.' Zij dirk. Maar natuurlijk net nu het wat beter gaat tussen ons gaat hij er vandoor.. ik had het kunnen weten, ik probeer de tranen weg te drukken. 'Oké pap ik zie je snel doe voorzichtig.' Hij zet zijn koffer in de auto en zwaait nog even voordat ik hem de oprit af zie rijden. Ik kijk Miley aan. 'Zie je wel' zeg ik betreurt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je