{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het leven van een puber deel 6

Afbeelding blog 'Het leven van een puber deel 6'


Het is 13:00, ik lig op de bank en ben een spelletje op mijn telefoon aan het spelen. Op het scherm komt een inkomend gesprek binnen van een onbekend nummer. ‘Hallo Hannah’? ‘Heeeyy Hannah! Met Milan!’ Ik voel dat mijn hart een sprongetje maakt. 'Hey mis je me nu al?' Zeg ik plagend. 
'Haha jou altijd, ik hoor net dat ik Zaterdag het huisje aan de rivier van me tantes mag gebruiken, dus het plan is gewijzigd. Vind je het oké om daar heen te komen? Natuurlijk mag je Miley mee nemen' ik voel dat ik begin te blozen. 'Ik zal het er even met Mile over hebben maar ik denk dat ze er wel Okey mee is.' 'Super dan app ik je de locatie en de tijd, ik verheug me om je te zien Han..' zijn stem klinkt oprecht en als ik het zo mag zeggen, ontzettend sexy. 'Tot Zaterdag!' 

Ik stuur Miley een bericht dat de plannen voor zaterdag veranderd zijn, en stuur Timo een bericht over vanavond.
Ik klik het scherm uit en loop naar boven. Ik doe de deur van me slaapkamer open en zie daar Greet net de stofzuiger opruimen. 'Greet ik heb niet eens gehoord dat je er was, sorry dan hadden we wel even een kop thee kunnen drinken.' Greet is al de huishulp zolang ik me kan herinneren ze is nu 67 maar piekert er niet over om met pensioen te gaan, wij zijn de enige familie die ze heeft en mijn vader is oprecht altijd goed voor haar geweest. Haar grijze haren zitten in een net knotje en ze heeft lichte blauwen ogen. 'Mijn lieve Hannah dat geeft toch niks meisje, ik wou het vandaag niet heel laat maken ik ga naar de bingo met de buurvrouw uit het ouwe weifen complex.' Zo noemt ze het senioren complex waar ze in zit, we hadden haar aangeboden hier te komen wonen maar geen haar op haar hoofd die er aan denkt om verzorgt te moeten worden. Ik geef Greet een dikke knuffel. 'Ik zie je morgen ga maar lekker!

 Ik loop naar de badkamer en bekijk mezelf in de spiegel, ik haal mijn lange blonde loken naar achter, mijn groene ogen zijn opgemaakt met mascara en wat oogpotlood. Ik draai de kraan open van de douche en stap eronder.

De deurbel gaat het is Timo. Hij draagt een papieren zak waar zo te zien een fles drank in zit. 'Probeer je nu mijn vader om te kopen?' Grap ik. 'Nou misschien een beetje ja,' Zegt Timo nerveus.

We zitten aan tafel nog een kop koffie te drinken voordat mijn vader weer aan het werk moet, Timo was zichtbaar nerveus maar heeft het allemaal prima onder controllen gehouden, mijn vader was overduidelijk onder de indruk. 'Het was heerlijk meneer, ik hoop u nog vaker te zien..' 'zolang je mijn dochter goed blijft behandelen zul je me nog zeker meer tegen komen' zij mijn vader goedkeurend. 
Hij staat op en loopt naar de voordeur. 'Wacht maar niet op mij Hannah ik ben laat tuis vanavond, het was leuk je ontmoet te hebben Timo tot de volgende keer.' Mijn vader geeft Timo een hand en sluit de deur achter zich dicht. 'Heb je zin om nog even mee naar boven te gaan?' Vraag ik blozend. Timo knikt en loopt met me mee. 

'Dit is dus je kamer.' Ik ga op de rand van mijn bed zitten, Timo komt naast me zitten, ik kijk in zijn hazelnoot bruinen ogen en haal mijn hand door zijn donkere krullen. We beginnen te zoenen, Timo legt me zacht op mijn kussen en kijkt me aan. 'Weet je het zeker Han?' Ik knik en pak een condoom uit mijn nachtkastje. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je