{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het ging maar door en het ging maar door..

Het begin van iets groots

Afbeelding blog 'Het ging maar door en het ging maar door..' Achtergrond blur afbeelding

Helaas ging het niet vlotjes in de relatie van Alex en mij. We kwamen steeds minder bij hem thuis, omdat het daar gewoon echt niet fijn was. Er werd haast niet gepraat, mochten niet samen op de bank zitten en al helemaal niet meer samen slapen. En waarom..? Dat weten we tot op de dag van vandaag nog steeds niet. Ik heb een poging gedaan om met zijn moeder te gaan praten, maar dit was een erg mislukte poging. Ik vroeg haar wat de reden was waardoor ze zo onwijs lullig tegen mij deden, en onze relatie zo in de weg stonden. Als antwoord kreeg ik letterlijk; tsja je bent chaotisch aangezien je de vorige keer je sleutels bij ons vergeten bent, je wast je handen na het plassen in het fonteintje in de wc en dat mag niet want we hebben een marmeren vloer en je neemt een flesje water mee naar boven. Het enige leuke aan jou is dat je er altijd leuk uit ziet en er een leuk koppie op hebt staan. Nou daar moest ik het dan maar mee doen.

Een aantal weken later ging het bergafwaarts met mijn oma. Ze leed aan de ziekte ‘alzheimer’ en kon helaas niet langer thuis wonen. Mijn familie wist dat Alex en ik niet in een ideale situatie zaten en vroegen ons of wij tijdelijk in het huis van oma wilde wonen. Zo konden we toch altijd samen zijn. Na 3.5 jaar afgezien te hebben met zijn ouders vonden we dit een perfecte oplossing. Er was alleen een probleem.. hoe vertellen we dit aan zijn ouders? Dit heeft 2 maanden geduurd. 

De verhuisdatum kwam in zicht maar Alex had nog steeds niets verteld tegen zijn ouders. Hij durfde niet en was bang voor hun reactie. Uiteindelijk een week voor de verhuis, heeft hij verteld dat hij samen ging wonen met mij in oma’s huis. Hier waren ze alles behalve blij mee! En probeerde hem op allerlei nare manieren tegen te houden. Zo vertelde ze hem continue, zij heeft geen opleiding afgerond, financieel gaan jullie hier niet uitkomen, ze is op je geld uit en noem maar op. Gelukkig heeft hij uiteindelijk zijn spullen gepakt en zijn we samen in het huis van oma gaan wonen. 

We dachten dat alles nu beter werd, dat we echt samen konden gaan genieten, maar niets was minder waar.. ook dit was niets vergeleken wat nog komen ging. Het werd erger en erger..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je