{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het begin van ons

Afbeelding blog 'Het begin van ons' Achtergrond blur afbeelding

Velen zeggen dat je niet tijdens het daten moet beginnen over kinderen. Bij mij was dit wel belangrijk dat mijn toekomstige man kinderen wilde en het liefst ook niet pas over 10 jaar. Dus bij onze 2de afspraakje heb ik het hem gelijk gevraagd.

Wij hebben elkaar leren kennen in de zomer van 2016. Na de zomervakantie zijn wij gaan daten en op 27 september kregen we verkering. Een jaar later op 5 december 2017 tekende wij voor ons, ons eerste huurhuisje samen.

Nibbit onze kat woonde eerst bij mij en mijn ouders en ze is mee verhuist naar een paar dorpjes verderop.

In 2019 was mijn opleiding klaar en daarom hebben we besloten om op 1 januari 2019 te stoppen met anticonceptie.

9 oktober 2019 hadden wij dan een positieve zwangerschappen in handen! Wat waren die maanden ervoor van proberen onzeker. Na dat de tijd verstreek kwam de twijfels of het wel zou lukken. Het lukte, maar helaas voor korte duur. Op 24 oktober hadden we onze eerste echo waar alleen een vruchtzakje te zien was. Maandag 28 oktober verloren wij, maar vooral ik onze eerste zwangerschap.

November vloog net als december voorbij en ik ging hulp zoeken om over het verlies te praten.

In januari voelde ik me anders, na 5 zwangerschapstest op 25 januari hadden wij weer een positieve zwangerschapstest. Super blij! Op dat moment speelt ervan alles door je hoofd, mede door de miskraam.

Dagen, weken, maanden gingen voorbij. Op 15 juni zeiden we ja tegen elkaar, met onze dierbaren naast ons en in mijn buik.

Op 15 september om 21.17 uur zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Fleur Louise.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je