{{ message.message }}
{{ button.text }}

Head over heals

Verliefd op je minnaar

Afbeelding blog 'Head over heals'

Het begon 3 jaar geleden. Mijn relatie was niet zo goed, toen ik besloten had weer wat vaker naar de sportschool te gaan. Dan zou ik me misschien weer aantrekkelijk gaan voelen voor mijn man. Een jaarabonnement was de stok achter de deur. 

En op die sportschool liep een hele leuke trainer rond. Hij was ook getrouwd en had kinderen. Een echte ‘no go’ voor mij. Maar hij was leuk uitzicht tijdens het trainen.

Toch kon ik het niet laten om met hem te flirten. Maar meer als plagerij en totaal onschuldig naar mijn idee. Hij zou daar toch niet op ingaan dacht ik. 

Op gegeven moment zocht hij contact omdat de training niet door kon gaan. En daarna begonnen we steeds vaker te appen. Eerst over sportgerelateerde dingen en later over zijn relatie, mijn relatie, de kids, werk, echt alles. Hij zag er niet alleen erg goed uit, ook zijn innerlijk was leuk.

Na enige tijd appen ging het niet alleen meer over onze relaties maar ook dat we beide wel zin hadden in een avontuurtje. En hoewel iets me tegen hield, gunde ik mezelf ook eindelijk weer eens goeie seks. Pure lust.

Wow wat was dat goed, en wat had ik dat gemist! De vonken vlogen eraf!  Steeds vaker ging ik mijn man vergelijken met mijn minnaar. En heel vaak won mijn minnaar. Hij was beter, leuker, liever. Ik begon steeds meer voor hem te voelen en opgegeven moment besefte ik me: ‘ik ben verliefd’. Die had ik niet zien aankomen.  

Ik besefte me ineens ‘ik ben verliefd’

Dat was zeker niet mijn intentie geweest, en hij had ook meerdere keren laten blijken dat hij echt niet weg zou gaan bij zijn vrouw. Wat een kutgevoel. Daar zit je dan; verliefd op de trainer en thuis was het er niet beter op geworden. 

Gelukkig bleek mijn minnaar ook nare eigenschappen te hebben, die ik al tijd niet had gezien. Hij keek graag naar vrouwen, eigenlijk alles wat voorbij kwam. Niet aantrekkelijk! Ik was verblind door verliefdheid en had dit al die tijd niet gezien.

Ik besloot er een punt achter te zetten, en ben weer tijd gaan investeren in mijn echte relatie. Dit is gelukkig helemaal goed gekomen. Het gras lijkt echt veel groener aan de andere kant. 

De beste les ooit!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je