{{ message.message }}
{{ button.text }}

GETROUWD!

14/09/2019 was onze grote dag!

Afbeelding blog 'GETROUWD!'

Al een aantal jaar lid nu, maar nog nooit een blog geplaatst zie ik, dus dat wordt nu wel even tijd!

Zaterdag 14/09/2019 was het dan eindelijk zover, de dag waar wij ruim 2 jaar naar toe geleefd hebben! Na 12,5 jaar zijn mijn man en ik in het huwelijksbootje gestapt!

We hebben een prachtige dag gehad met de mensen die wij liefhebben! Het was echt perfect gewoon, met de nodige bloopers waar wij smakelijk om hebben kunnen lachen. We hadden ook nog eens prachtig weer! De hele dag zon en een heerlijke temperatuur, je krijgt wat je verdiend zeggen ze toch, hahaha! Onze dochters hebben ook zichtbaar genoten! Ze mochten onze ringen dragen en hadden hun eigen akte om te tekenen! Onwijs veel complimenten gekregen over hoe mooi onze dochters en wijzelf eruit zagen en ook heel veel lof gekregen over de locatie (Mondo Verde) waar wij getrouwd zijn. Inmiddels al 2 foto's van onze fotograaf gekregen en een foto van de 2e fotograaf, helaas nog geen foto waar onze dochters op staan. Onze trouwvideo hebben we een aantal dagen na de bruiloft ontvangen en deze is werkelijk prachtig geworden!! Van veel mensen terug gehoord dat ze deze met de tranen in hun ogen bekeken hebben. <3 

Gisteren zijn wij terug gekomen van onze 8-daagse huwelijksreis op Tenerife! Jawel, meteen twee dagen naar de bruiloft zijn we die kant opgevlogen, héérlijk! We hebben een geweldige vakantie gehad op een prachtig eiland.

Wij zweven nog héérlijk op onze roze wolk en zijn echt de meest gelukkige mensen op de wereld.
Na ruim 12,5 jaar nog meer verbonden door het kleine woordje "JA"


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je